Evenimentul Zilei > Sport > Câți bani a câștigat, de fapt, Duckadam într-un deceniu lângă Gigi Becali. Reacția patronului
Câți bani a câștigat, de fapt, Duckadam într-un deceniu lângă Gigi Becali. Reacția patronului

Câți bani a câștigat, de fapt, Duckadam într-un deceniu lângă Gigi Becali. Reacția patronului

Helmuth Duckadam a decis să demisioneze din funcția de preșdinte de imagine al FCSB, decizie care a stârnit un val de reacții în fotbalul românesc.

Helmuth Duckadam, fostul mare portar al Stelei, se afla, până în urmă cu o lună, în organigrama clubului FCSB, însă, „Eroul de la Sevill” a decis să demisioneze din funcția de președinte de imagine a trupei patronate de Gigi Becali.

Pe timpul pandemiei de coronavirus, patronul lui FCSB a decis să-i micșoreze salariul lui Duckadam cu 78%, iar acest lucru l-a afectat pe fostul mare portar. Acesta din urmă ajunsese să câștige 2.000 de lei lunar.

„Am hotărât să-mi înaintez demisia de la FCSB. Președinte de imagine era o denumire. Eram practic un oficial. De ce am făcut asta? Am simțit că nu mai sunt dorit în cadrul clubului. E mai onorant decât să fii dat afară.

Au fost tentative să fiu dat afară acum trei săptămâni. M-a sunat domnul Argăseală să întrerupem contractul, dar patronul a zis să continuăm. Dar cred că tot la sugestia lui Gigi Becali a venit propunerea de demitere. Simți că nu mai ești dorit.

Când staff-ul și toți din cadrul echipei au fost chemați să facă testul pentru coronavirus, eu n-am fost. Nici nu mi-am dorit să fac parte din problemele interne ale clubului. Cei care m-au făcut ‘sclav’ și ‘slugă’ să termine. Gata, nu mai sunt angajatul clubului, nu mai iau bani de acolo.

Rămân același om care spune ce gândește. Și nu a fost prima oară când mi s-a redus salariul. Banii contau, cu siguranță, dar a durut mai mult faptul că am fost marginalizat”, spunea Duckadam în urmă cu o lună, la Digi Sport.

Recent, Gigi Becali a dezvăluit câţi bani a câştigat Duckadam în 10 ani la FCSB.

„Nu fac niciun fel de acuză la adresa lui, doar spun adevărul. A început din august 2010 la noi, a luat 2.500 pe lună, deci în 10 ani a câștigat de la mine 300.000 de euro de la mine nevenind cam niciodată, nu prea a venit, adică a venit de câteva ori.

Eu i -am spus: te rog, du-te să te ocupi de portari, ai mână liberă. Dar nu s-a dus. Eu spun adevărul. Vreau să-l acuz, fără să se supere, de minciună. El a spus că nu a fost niciodată invitat la deplasările din străinătate. El a fost la 26 de deplasări, dar nu a vrut el să meargă. Vi le dau pe o foaie.

Duckadam a câştigat din 2010 până azi 300.000 de euro de la mine, fără să lucreze nimic”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: