În emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, Bianca Drăgușanu a lansat mai multe dezvăluiri senzaționale, dintre care unele legate chiar de viaţa personală. Cel puţin de modul în care va decurge o implicare într-o eventuală căsnicie, după cele două experienţe eşuate cu Victor Slav şi Alex Bodi.

Astfel, vedeta nu exclude cea de-a treia căsătorie, dar susţine că nu se mai lăsa purtată de val când şi dacă va decide să mai apară în faţa altarului. Bianca Drăgușanu a povestit că dacă se va căsători pentru a treia oară, va avea grijă să analizeze la modul cel mai serios pe cine alege.

Cumva, Bianca Drăguşanu îşi doreşte şi este convinsă că a 3-a încercare este cu norcoc şi că va reuși să descopere partenerul de viață ideal în cele din urmă. Blondina speră din tot sufletul să întâlnească rapid bărbatul care să o înțeleagă și care să o accepte exact așa cum este.

„Cred că după un an de stat cu cineva poți să-ți dai seama dacă ești compatibil cu partenerul.

Daca vezi că această compatibilitate nu este potrivită, atunci trebuie să pleci. Dumnezeu mi-a dat semne și m-a pus să învăț lecții. Acum suflu și-n iaurt”, a spus Bianca în emisiunea „Vorbește lumea”, difuzată la Pro Tv.

Altfel, vedeta trăieşte fiecare zi din viața ei de parcă ar fi „ultima” şi nu o preocupă colţii din ce în ce mai proeminenţi ai bătrâneţii. Când va avea o vârstă înaintată, Bianca Drăguşanu este convinsă că va fi „o bătrână tânără și sexy”.

Cum reuşeşte să se menţină cu o siluetă de invidiat, totuşi, de atâţia ani? „Mă simt în fiecare zi ca la 25 de ani chiar dacă am 38.

Trăiesc fiecare zi ca fiind ultima, iar la bătrânețe mă văd o bătrână tânără și sexy. E normal să îmbătrânești, nu fumez, nu beau alcool, nu consum mult zahăr și nu pentru că încerc să evit îmbătrânirea, că pâna la urmă este un proces normal al vieții.”