"Faptul că dl Ponta a fost pisicuţ în ultimele luni de zile, l-a determinat şi pe dl Năstase să aibă aceste păreri exprimate astăzi. E problema domniilor lor să îşi regleze conturile nereglate", a declarat Predoiu.

Invitat joi seară la Realitatea TV, Predoiu a comentat şi declaraţiile pe care le-a făcut Adrian Năstase în momentul în care a ieşit din penitenciar.

"Văzând declaraţiile dlui Nastase, evenimentul ne pune pe gânduri prin simbolistica sa. Unul dintre cei mai importanţi reprezentanţi ai sistemului corupt 2000-2004 dă lecţii naţiunii despre ce are de gând să facă. Spune că lupta trebuie continuată", a declarat prim-vicepreşedintele PDL.

Predoiu a criticat dorinţa lui Năstase ca în România să existe o lege a graţierii, fiind de părere că este o mişcare menită să-l ajute pe Dan Voiculescu. În plus, prim-vicepreşedintele PDL consideră că şi argumentaţia şefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, are în mijloc tot legea graţierii dorită de Năstase.

"Azi dl Năstase schimbă bezele cu celălalt coleg, dl Voiculescu. Nu ne vom întoarce la România pe care ei şi-o doresc! […] Toată argumentaţia dlui Tăriceanu pentru supendare este praf în ochi, miezul problemei este cel indicat de dl Năstase: legea graţierii! Dacă dl Băsescu este suspendat, dl Tăriceanu devine preşedinte interimar şi poate emite un decret de graţiere pentru Dan Voiculescu", consideră Predoiu.

Fostul premier Adrian Năstase a fost eliberat joi, după 226 de zile de arest. Citiţi mai mult: Adrian Năstase a fost eliberat și cere alegeri anticipate. Imagini cu fostul premier după eliberare | GALERIE FOTO

Te-ar putea interesa și: