Cătălin Cîrstoiu a luat Sectorul 1 la pas cu Miodrag Belodedici. Barierele pe care vrea să le șteargă

Cătălin Cîrstoiu a luat Sectorul 1 la pas cu Miodrag Belodedici. Barierele pe care vrea să le șteargă Sursa foto: Cătălin Cîrstoiu/ Facebook

Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianței PNL-PSD la Primăria Capitalei, a făcut o vizită în Piața 16 Februarie și în Parcul Kiseleff din București. După aceasta, medicul a exprimat dorința de a promova unitatea în Capitală și de a aduce împreună locuitorii orașului.

Făcând referire la aceste zone, candidatul la Primăria Capitalei a subliniat că diferențele dintre cele două zone există doar în percepția unora cu discursuri radicale, iar el își propune să înlăture aceste diviziuni.

Cătălin Cîrstoiu vrea să aducă unitatea în rândul bucureștenilor

Am mers astăzi de dimineaţă în Piaţa 16 Februarie şi după-amiază în parcul Kiseleff - două locuri foarte diferite şi ambele emblematice pentru Sectorul 1. Bucureştiul şi Sectorul 1 au nevoie de primari care să poată să îi asculte pe toţi cetăţenii, care să unească diferite categorii sociale şi care să răspundă nevoilor tuturor”, a scris medicul.

În continuare, Cătălin Cîrstoiu subliniază că diferențele dintre periferie și centrul orașului există doar în percepția unora cu discursuri radicale, doar în gândirea celor care încearcă să dezbine.

Ne puteți urmări și pe Google News
Cătălin Cîrstoiu

Sursa foto: Cătălin Cîrstoiu/ Facebook

Ce promite candidatul PNL-PNL bucureștenilor

„Eu vreau să unesc aceste zone, pentru că toţi suntem cetăţeni şi oraşul trebuie să funcţioneze pentru toţi”, a mai transmis medicul.

Îndreptându-se către locuitorii Bucureștiului, Cătălin Cîrstoiu afirmă că este imperios necesar să existe curățenie și ordine în toate zonele, să se promoveze viața socială și să fie o administrație locală prezentă peste tot.

Mai important decât orice, spune acesta, este necesar să existe respect pentru oameni și un primar care să fie dispus și capabil să îi asculte pe toți.

Prin elitism confuz, la fel ca şi prin circ nu se poate construi nimic. Mă bucur că l-am avut astăzi alături de mine şi pe marele campion Miodrag Belodedici. Avem nevoie de toţi oamenii de bun-simţ pentru ca să reuşim”, a mai adăugat candidatul alianţei PSD-PNL, care s-a pozat în parc alături de George Tuță, candidatul PNL la Sectorul 1.

Cătălin Cîrstoiu, atac la adresa lui Clotilde Armand și a lui Nicușor Dan

Cătălin Cîrstoiu

Sursa foto: Cătălin Cîrstoiu/ Facebook

Și în ziua de sâmbătă, 30 martie, candidatul PNL-PSD a mers în parc, de data aceasta în Bazilescu.

După ce a luat pulsul orașului, acesta a spus că locuitorii Sectorului 1 sunt nemulțumiți de poluare și de cei care îi conduc.

Am fost astăzi, alături de George Tuță și echipa PSD-PNL de la sectorul 1, să vorbim cu bucureștenii în parcul Bazilescu, fiindcă primarul Clotilde Armand stă izolată în biroul său, ca și Nicușor Dan, și nu știe să comunice deschis cu oamenii.

Locuitorii din Sectorul 1 sunt nemulțumiți de poluarea tot mai agresivă și de lipsa de soluții – atât a primarului de sector, cât și la nivelul Primăriei Capitalei. Fiindcă și Nicușor Dan a eșuat total, a arătat că nu știe cum să abordeze această problemă vitală a orașului”, a scris Cătălin Cîrstoiu pe Facebook.