Cătălin Botezatu, avere colosală. Câți bani a reușit să strângă designerul după ce a pierdut tot

Cătălin Botezatu, avere colosală. Câți bani a reușit să strângă designerul după ce a pierdut tot Sursa: Arhiva EVZ

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. Drept urmare și averea sa este una pe măsură.

Creatorul de modă, Cătălin Botezatu, este un om care se poate lăuda și cu o carieră de success, dar și cu o avere pe măsură. Deși nu îi place să vorbească despre partea financiară, Bote recunoaște că are de toate. Are o casă pe malul lacului pentru că îi place să admire o prvieliște frumoasă.

Mai are un apartament pe care l-a transformat într-un fel de dressing, acolo sunt foarte multe din hainele lui.

De asemenea Bote are immobile și în afara țării, mai exact în două locații exclusiviste și calde. Iar în România are și mașini, de lux, cum altfel pentru că este pasionat de cai putere.

Ne puteți urmări și pe Google News

Numai mașinile ar valora peste 800.000 de euro. Creatorul de modă nu face doar acest lucru.

El este implicat în tot felul de investiții în HORECA. De la restaurante la cluburi, Bote a învățat cum să facă afaceri și în ce să investească pentru a face profit.

Cătălin Botezatu, avere de zeci de milioane de euro

Așa s-a vehiculat că ar avea o avere ce s-ar ridica undeva la 100 de milioane de euro. Replica la acest zvon a fost una simplă.

”Asta cred că este o chestie superficială cu banii. Avem de toate, avem tot ce trebuie. 10 vieți cu 10 mâini cu 10 guri și cu 100 de femei”. A spus Cătălin Botezatu la acel moment.

Dacă acum este neclar câți bani are creatorul, cert este că are suficienți cât să trăiască liniștit până la adânci bătrâneți.

Astfel încât, Bote s-a gândit și cui lasă din ce avere a strâns. El a explicat că mai mult de jumătate vor merge către case de bătrâni. Restul averii sale va ajunge la o persoană despre care spune că îi este foarte dragă.

”Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi”, a explicat creatorul de modă.