Evenimentul Zilei > Politica > Cătălin Boboc și-a dat demisia din PNL, după ce a fost acuzat că s-a branșat ilegal la curent: „Este singura soluție”
Cătălin Boboc și-a dat demisia din PNL, după ce a fost acuzat că s-a branșat ilegal la curent: „Este singura soluție”

Cătălin Boboc și-a dat demisia din PNL, după ce a fost acuzat că s-a branșat ilegal la curent: „Este singura soluție”

Cătălin Boboc și-a dat demisia din Partidul Național Liberal, după ce a fost acuzat recent că s-a branșat în mod ilegal la rețeaua de energie electrică.

Cătălin Boboc pleacă din PNL în urma dezvăluirilor potrivit cărora s-a branșat ilegal la curent. El a transmis în acest sens un mesaj pe rețelele de socializare, în care își anunța demisia și în care preciza că nu dorește să se politizeze o situație personală, care în cele din urmă va fi lămurită.

„Pentru a nu politiza o situație personală care va fi lămurită, și pentru a nu crea în vreun fel presiune, am decis să îmi dau demisia din funcția de membru al Partidului Național Liberal. Consider că este cel mai decent gest politic pe care îl pot face astfel încât imaginea partidului să nu fie afectată de acuzațiile care mi-au fost aduse”, a scris Boboc.

Acesta a mai susținut că nu există varianta autosuspendării din partid, demisia fiind singura soluție până se va clarifica situația în care este implicat.

El a punctat că este nevinovat, și că va prezenta toate documentele necesare care să ateste acest fapt.

Cătălin Boboc, acuzat că s-a branșat ilegal la curent

Liberalul Cătălin Boboc este acuzat că, la o casă din orașul Brăila care i-ar aparține, s-ar fi găsit, în urma unui control, o racordare ilegală la rețeaua de curent electric. În acest caz, autoritățile au deschis un dosar, deși fostul senator susține că nimic nu este adevărat.

El a pus totul pe seama unor rivalități politice și a publicat un document cu un aviz tehnic de racordare la rețeaua electrică, menționând că ancheta poliției vizează o altă casă.

„Vreau să fac o precizare cu privire la presupuse acuzații care mi se aduc astăzi, în presă, cel mai probabil pe seama unei rivalități politice. Acuzațiile sunt false, nu este vorba de niciun furt!
Menționez că la imobilul de pe strada menționată, la care locuiește mama mea, am documente care pot dovedi asta și pe care le și atașez. Mai exact, iată avizul tehic de racordare la rețeaua de energie electrică!”, a scris Cătălin Boboc înainte de a-și anunța demisia din PNL.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: