Evenimentul Zilei > Monden > Cât de atent ești? Descoperă simbolul ascuns în acest videoclip. Adulții rezolvă jocul în mai mult de 3 minute
Cât de atent ești? Descoperă simbolul ascuns în acest videoclip. Adulții rezolvă jocul în mai mult de 3 minute

Cât de atent ești? Descoperă simbolul ascuns în acest videoclip. Adulții rezolvă jocul în mai mult de 3 minute

Chriss Casper este un produs autentinc românesc în ciuda faptului că îți pare un artist care trăiește și compune dincolo de granițe. Artistul exprimă atât prin muzică, cât și prin imagine, iar în noul videoclip a ales să pună în mișcare toate simțurile ascultătorului. Întrebarea ,,Ce vezi?” (#Whatyousee) îi provoacă pe cei care dau play să se gândească la o persoană de care le este dor și să vadă care sunt primele amintiri care le revin în memorie.

Granița dintre imaginație și realitate, atunci când te relaxezi, asculți melodia și te gândești la o persoană dragă pare să fie destul de sensibilă. Unul dintre elementele ascunse prin acest videoclip face referire la sistemul comunist.  Urmărește cu atenție producția și vezi dacă reușești să surprinzi în mai puțin de un minut simbolul.

 

Am făcut un experiment rapid, la prima vizionare, adulții cu vârste între 18 și 49 de ani reușesc să identifice elementul comunist în 3 minute și 25 de secunde. Ești mai rapid?

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: