Evenimentul ZileiActualitateCât cheltuie pe mâncare cea mai zgârcită milionară din lume. Meniul conține un produs pe care românii nu l-ar gusta vreodată

Cât cheltuie pe mâncare cea mai zgârcită milionară din lume. Meniul conține un produs pe care românii nu l-ar gusta vreodată

Cât cheltuie pe mâncare cea mai zgârcită milionară din lume. Meniul conține un produs pe care românii nu l-ar gusta vreodată
E considerată cea mai excentrică milionară din lume, dar nu e renumită pentru felul în care își cheltuie banii, ci pentru felul în care nu o face. Cu o avere condiderabilă, Aimee Elizabeth face enonomie la sânge, inclusiv când e vorba despre meniul său zilnic.

Dezvăluirile recente ale bogătașei au șocat pe toată lumea.

Invitată într-o emisiunea la postul TV TLC, Elizabeth Aimee a povestit ce fel de economii face în viaâa de fiecare zi pentru a nu depăși un buget pe care l-a alocat lunar traiului său modest.

Cu o avere netă de aproximativ 3,9 milioane de lire sterline (5,3 milioane de dolari), Aimee Elizabeth a susținut că refuză să depășească cu un singur bănuț bugetul lunar de 730 de lire sterline, adică 1.000 de dolari. Pentru a nu face cheltuieli suplimentare, deși are o avere colosală, Aimee ajunge să recurgă la gesturi extreme.

În vârstă de 50 de ani, Aimee a a mărturisit că are zile când consumă și mâncare pentru pisici pentru a-și menține facturile mici.

Pornește boilerul fix 22 de minute

„Îmi țin încălzitorul de apă închis, am nevoie de 22 de minute pentru a-l încălzi suficient pentru a face un duș, așa că îl pornesc în fiecare dimineață când mă trezesc. „L-am setat la 22 de minute, ca să știu exact când e gata dușul, pentru că, Doamne ferește, să mai pierd un minut cu boilerul”. a declarat femeia. Aimee susține că această măsură simplă o ajută să economisească 58 de lire sterline pe lună. Astfel, cu toate aceste măsuri, ea ajunge să economisească anual suma impresionantă de 146.000 de lire sterline prin simplul fapt că nu cumpără nimic nou.

De asemenea, o parte din rutina ei de economisire constă în folosirea aceluiași burete vechi până când acesta „se destramă și putrezește” și  folosirea unui singur cuțit pe care nu îl spală cu apă.

Fostul soț îi face curățenie gratis

De asemenea, casa i-a fost lăsată de fostul ei soț, Michael, în urma unui divorț, iar acesta se oferă voluntar să facă curățenie gratuit, astfel încât Aimee poate economisi alte 292 de lire sterline pe lună cu costurile de curățenie. Ea numește acest aranjament „win, win, win”, deoarece îi oferă fostului ei soț exerciții gratuite și îl menține în formă.

Iar când pleacă în călătorii de afaceri  în Los Angeles, conduce patru ore pe drum cu mașina ei veche de 17 ani, pentru a economisi cele 182 de lire sterline (250 de dolari) cât ar da pe biletul de avion.


Accesează: