Cătălin Scărlătescu este jurat în emisiunea „Chefi la cuțite” și deține un lanț de restaurante de lux, dar gătește și la evenimente private. De curând, bucătarul a primit o sumă mare de bani pentru a prepara rețetele sale într-un resort din Delta Dunării.
Cătălin Scărlătescu este jurat în emisiunea „Chefi la cuțite” și deține un lanț de restaurante de lux, dar nu rateză ocazia de a se face remarcat nici la evenimentele private. În cursul zilei de ieri, 7 iunie 2023, bucătarul de la Antena 1 a fost invitat să gătească la un resort luxos din Delta Dunării, pe o sumă mare de bani. Este vorba de Lebăda Luxury Resort & Spa.
Tariful standard a lui lui Scărlătescu la evenimente
Cătălin Scărlătescu a fost invitat și la un eveniment în Piața Centrală din Galați, intitulat „Live Cooking Show”. Pentru patru ore de muncă, cheful de la Antena 1 a primit suma de 5.250 de euro, fără TVA.
„Onorariul d-lui Cătălin Scărlătescu a fost de 5.250 de euro, fără TVA. Acesta este tariful standard al lui chef Scărlătescu pentru a participa la un eveniment. Deci da, dacă adăugăm și TVA-ul, onorariul dumnealui a ajuns la 30.000 de lei. Dar noi considerăm că au meritat aceste onorarii atât chef Scărlătescu, cât și ceilalți chefi prezenți vineri și sâmbătă, pentru că evenimentul a fost un succes. Lumea a venit în piață, s-a simțit bine, cei de la Piețe Galați și-au promovat cu această ocazie cea mai mare piață din Galați, așa că toată lumea a fost mulțumită.
Contribuția noastră, a firmei Autentic Events, a fost de 50.000 de lei, pe lângă suma de 50.000 de lei alocată de Piețe Galați. Prin urmare, putem spune că bugetul evenimentului a fost de 100.000 de lei. La acest eveniment, ca de altfel la toate evenimentele pe care le organizăm și în alte orașe din țară, am venit cu parteneri comercianți după noi, cărora le percepem o taxă de participare. La Galați am venit cu 12 comercianți… Nu, nu a fost nimeni din Galați între cei 12, au fost doar parteneri de-ai noștri cu care mergem și la alte evenimente în țară”, a spus patronul Autentic Events, Marius Adam, pentru faramogul.ro.