Pe 30 iulie a avut loc nunta Gabrielei și a lui Dani Oțil. Cei doi s-au cununat religios la Mănăstirea Cașin și au petrecut la un restaurant de pe malul lacului Buftea, acolo unde vedeta dela Antena 1 ar fi primit reducere la meniu.
În după-amiaza zilei de 30 iulie, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cununat religios la Mănăstirea Cașin. Petrecerea a avut loc la un restaurant de pe malul lacului din Buftea. Localul în care s-a ținut petrecerea are o piscină imensă, iar decorațiuni pentru nuntă au fost, firec, albe.
Restaurantul Bokka din Buftea, unde s-a ținut petrecerea, are o promoție specială, prin care oferă, până la data de 30 septembrie, o reducere de 10%. Prețul standard pentru un meniu de nuntă este de 66 de euro, la care se adaugă și TVA. Pentru evenimentele care au loc vinerea și duminica, se mai aplică o reducere suplimentară, potrivit Cancan.
Discursul lui Dani Oțil, ținut la nunta sa
La nuntă, Dani Oțil a ținut și un discurs pentru socrii săi, dar și pentru mireasa sa, Gabriela Prisăcariu, căreia i-a mulțumit că l-a luat de soț la 40 de ani. Prezentatorul de la Antena 1 a făcut o serie de glume și despre invitați.
„Am făcut nuntă pentru mine, soția mea și pentru nași, dacă nu vă place ceva, nu mă interesează. Am trecut repede peste antreuri și pește, de ce? Pentru că totdeauna se oprește muzica la pește, de parcă trebuie să vedem toți peștele. Nu, tată… îți e foame mănânci, nu îți e foame nu mănânci. Avem și colțul tradițional acolo, pentru gomoși. Care nu mâncați fonfleuri, mă declar unul. Ieri am fost la Georgică la nuntă și nu am putut să mănânc, m-au prins doar sarmalele.
Vreau să îi mulțumesc în primul rând soției mele, pentru că mi-a dat o șansă la 40 și puțin de ani să fiu și eu căsătorit. Vreau să le mulțumesc părinților ei că au făcut-o și au crescut-o. Puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine în poze. Vă rog eu mult de tot photoshopați-mă, vreau să arăt și eu de dimensiuni normale. Vreau să le mulțumesc și rudelor mele”, a spus Dani Oțil.