Atunci când dispuneți de bunuri de valoare, precum bijuterii, autoturisme, telefoane, ceasuri de lux, obiecte de artă sau din metale prețioase și doriți să obțineți un împrumut pe termen scurt apelați cu încredere la casele de amanet AGS Bucuresti. Calitatea serviciilor, modalitatea de evaluare și acordarea imprumutului vor fi foarte avantajoase.

 

Ce trenuie să stiți atunci când vreți să apelați la împrumutul unei case de amanet?

 

După cum am spus și anterior o casă de amanet este o instituție finaciară, care funcționează pe baza unor principii și valori, care la prima vedere pot parea orientate spre realizarea unui cât mai mare profit. În realitate și această instituție îți asumă anumite riscuri, pe care trebuie să le acopere din acest profit. Imprumuturile pe termen scurt sunt oriunde mai scumpe. Insă, pentru voi, în calitate de clienți, important este că aveți posibilitatea de a beneficia rapid, în condiții contractuale sigure, de împrumutul sumei de bani de care aveți nevoie.

 

Tot ce trebuie să faceți pentru a avea parte de suma de bani pe care o doriți este să treceți pragul uneia dintre agențiile AGS din București cu un bun de valoare pe care să îl amanetați. În urma unei evaluari realizate de un expert din partea instituției vi se va oferta suma de bani considerată potrivită pentru valoarea acelui bun. De cele mai multe ori această sumă reprezintă maximum 80% din valoarea de piață a bunului. În cazul anumitor obiecte, dacă sunteți de acord și semnați contractul, suma poate fi oferită pe loc. Pentru bunuri de valoare mai mare este nevoie de un timp un pic mai îndelungat. Această suma este mai mică decât valoarea reală a bunului tocmai pentru a fi valorificată mai ușor în momentul în care clientul nu își mai achită împrumutul și instituția va trebui să-și recupereze datoria.

Împrumutul se poate încheia pe o perioadă variabilă de timp, stabilită de agenție, în funcție de propriile principii de funcționare și de valoarea bunui amanetat. Cele mai simple contracte se încheie pe o perioadă cuprinsă între 5 și 30 de zile. De obicei se acordă și o perioadă de grație de maximum 5 zile.

La ora actuală, cele mai multe agenții acordă împrumuturi pentru o gamă mai diversificată de bunuri. Dacă în trecut erau primite doar bijuteriile și obiectele din metale prețioase, acum pot fi aceptate mult mai multe bunuri, precum mașini, ceasuri, obiecte de artă, telefoane scumpe, eloctronice, produse IT etc.

Cele mai tranzacționate bunuri la casele de amanet AGS sunt obiectele din metale prețioase, precum aurul, argintul, platina sau bijuteriile cu pietre prețioase și ceasurile de lux. Ponderea acestor obiecte este cea mai mare în activitatea acestor case de amanet.

 

Așadar, dacă aveți nevoie de un împrumut rapid de bani și dispuneți de bunuri de valoare, amanetarea lor este cea mai simplă soluție pentru a beneficia rapid de suma de bani dorită. Evaluarea este profesionistă, prețul este corect, avantajele sunt de ambele părți.

Dacă vă achitați datoria la timp, nu există niciun risc să vă pierdeți bunul sau să nu îl mai puteți recupera. Tranzacția este sigură, se bazează pe un contract cu clauze clare și nu aveți de ce să vă facți griji sau să vă temeți de neprevăzut.

Casele de amanet sunt cele mai sigure metode de a imprumuta  rapid o sumă de bani, ce reprezintă contravaloarea unui bun deținut. Acordul va fi simplu, nimeni nu va exercita nicio presiune asupra posesorului obiectelor. Tranzacția va fi reglementată prin acte, în condiții legale, va confirma acordul vostu de a accepta oferta și condițiile de comisionare. Toate detaliile vor fi discutate de la început și vor fi clar stipulate în contract.

De ce să apelați la casele de amanet AGS?

Oricare ar fi bunul de valoare pe care doriți să-l amanetați, apelând la serviciile acestor case de amanet veți beneficia de cele mai bune servicii, de o evaluare profesionistă și de un preț corect.

Avantajele apelării la serviciile AGS sunt numeroase, printre care enumerăm:

  • veți avea parte de cele mai bune servicii de amanetare
  • personalul experimentat va face întotdeauna o evaluare atentă
  • ofertele sunt avantajoase
  • sumele solicitate sunt disponibile cât de repede posibil
  • se acceptă o gamă largă de produse de valoare și de lux
  • soluțiile oferite sunt cât mai bune și vin în sprijinul nevoii voastre
  • dispuneți de condiții de păstrare a bunurilor de maximă securitate.

 

Casa de amanet și schimb valutar AGS dispune de numeroase sedii în București, în locații centrale și ultracentrale, precum și în cele mai importante zone din Capitală. Apelați cu încredere pentru o evaluare avantajoasă și pentru un împrumut rapid! (P)