Evenimentul Zilei > Monden > Cascadorii pe autostradă. O mașină a zburat peste un val de pământ și s-a rostogolit spectaculos. VIDEO
Cascadorii pe autostradă. O mașină a zburat peste un val de pământ și s-a rostogolit spectaculos. VIDEO

Cascadorii pe autostradă. O mașină a zburat peste un val de pământ și s-a rostogolit spectaculos. VIDEO

Un accident spectaculos, cu o mașină care zboară peste un val de pământ de la marginea unei autostrăzi a fost filmat, în Statele Unite

Acest accident spectaculos s-a petrecut zilele trecute pe o șosea din Yuba, în California, Statele Unite. Cascadoria a fost filmată dintr-o alt autoturism, al cărui șofer a pus imaginile pe rețelele de socializare.

O mașină, condusă de o șoferiță a zburat la propriu de pe autostrada, peste un val de pământ și a fost aproape să lovească firele de înaltă tensiune de pe marginea drumului. Apoi, vehiculul s-a prăbușit și s-a dat peste cap de câteva ori, în țipetele celor care au asistat la incident. Incidentul a fost prezentat de presa locală.

Imaginile au fost surprinse de camera de bord a unei camionete care circula pe un drum paralel cu autostrada. Pasagerii din camionetă au început să țipe când au văzut cum mașina zboară prin aer, peste taluz, și se rostogolește pe asfalt, chiar în fața lor.

Cum a fost posibil accidentul spectaculos

Un lucrător la o firmă din zonă, care a văzut imaginile, a explicat ce s-a întâmplat, cum a ajuns ca mașina să sară peste valul de pământ și să se prăbușească pe drumul secundar.

„E o nebunie să vezi pe cineva care zboară prin aer. Aș spune că a zburat cam 15 metri în aer”, a declarat Brian Conejo, un lucrător care muncește la o firmă din zonă. Acesta a observat, ulterior, desfășurarea evenimentului pe camerele de supraveghere montate la marginea drumului.

Conejo a apreciat că mașina circula cu 130-160 de km/h într-o zonă a autostrăzii unde era o restricție de 40 de km/h.

„E un viraj de stânga strâns aici. Nu au reușit să viteze și au mers înainte până au zburat peste pasaj”, a mai explicat lucrătorul.

Polițiștii spun că femeia a fugit de la locul altui accident

Potrivit polițiștilor care au ajuns la fața locului, autoturismul fusese implicat într-un accident rutier, cu puțin timp înainte de cascadorie. Iar persoana aflată la volan a părăsit locul faptei și a încercat să scape astfel.

Autoturismul s-a prăbușit pe o șosea de lângă autostradă și s-a rostogolit de câteva ori înainte să se oprească cu roțile în sus. Cu toate acestea, femeia care se afla la volan a scăpat în mod miraculous fără răni foarte grave.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: