Evenimentul Zilei > Actualitate > CĂSĂPIT DE O GAŞCĂ, la 15 ani. Sânge pe străzile New York-ului. IMAGINI ŞOCANTE cu înjunghierea în grup. Video cu impact emoţional
CĂSĂPIT DE O GAŞCĂ, la 15 ani. Sânge pe străzile New York-ului. IMAGINI ŞOCANTE cu înjunghierea în grup. Video cu impact emoţional

CĂSĂPIT DE O GAŞCĂ, la 15 ani. Sânge pe străzile New York-ului. IMAGINI ŞOCANTE cu înjunghierea în grup. Video cu impact emoţional

Un adolescent în vârstă de doar 15 ani a fost victima unui atac brutal, venit din partea unei găști din New York, care era înarmată cu macete. Totul s-a întâmplat miercuri, în apropiere de miezul nopții, și a fost rezultatul unei neînțelegeri cumplite.

Lesandro Guzman-Feliz, băiatul în cauză, a fost atacat în apropiere de un magazin din cartierul Bronx al orașului american New York. totul ar fi pornit de la un videoclip pornografic în care apărea o rudă a unuia dintre atacatori. Gașca a vrut să se răzbune pe cel care lansase imaginile în spațiul public, fără acordul femeii, confundându-l, probabil, pe cel poreclit Junior cu bărbatul din filmare.

În urma atacului, în timp ce sângera din zona gâtului, băiatul a încercat să ajungă la un spital, dar s-a prăbușit imediat șia  amurit la puțin timp după. Acum, membrii găștii își cer scuze, spunând că „nu trebuia să fie el” ținta atacului.

Iubitul surorii lui Junior a primit un mesaj video de două minute de la atacatorii căutați de poliție în care aceștia spun că au plâns, în momentul în care au aflat că este vorba de un caz în care și-au identificat greșit victima, conform The Sun.

Redăm mai jos o filmare de la etajul superior al unui imobil din apropiere de magazinul unde a avut loc atacul. Atenție, imaginile au puternic impact emoțional!

Sursa VIDEO: Youtube