Evenimentul Zilei > Actualitate > CASA GROAZEI: cinci bebeluși găsiți congelați în locuința unei familii de lângă Bordeaux
CASA GROAZEI: cinci bebeluși găsiți congelați în locuința unei familii de lângă Bordeaux

CASA GROAZEI: cinci bebeluși găsiți congelați în locuința unei familii de lângă Bordeaux

Trupurile congelate a cinci bebeluși au fost descoperite, săptămâna aceasta, într-o locuință din Louchats, un orășel liniștit situat la aproximativ 45 kilometri sud de Bordeaux.

Primul, înfășurat într-o pungă izotermică, a fost găsit joi dimineață chiar de capul familiei, un bărbat în vârstă de 40 de ani, care a alertat autoritățile. Organele de anchetă au percheziționat fiecare centimetru pătrat de casă iar spre seară au făcut un anunț care a șocat: alte patru mici trupuri neînsuflețite au mai fost găsite la fața locului. Pruncii erau ținuți într-un congelator.

Femeia în vârstă de 35 de ani, care locuia în casa respectivă, a recunoscut că bebelușii îi aparțin, în vreme ce partenerul acesteia a declarat, pe parcursul anchetei, că habar n-are când a fost însărcinată sau când a născut, scrie presa franceză.

Potrivit anchetatorilor, primul dinte bebelușii găsiți ar fi fost adus pe lume în cursul zilei de marți. Era viu când s-a născut, iar autopsia va stabili dacă el a mai trăit după naștere. Și în cazul celorlalți prunci se va proceda la fel, autopsia urmând să stabilească data la care s-au născut și circumstanțele în care au decedat.

Cuplul, fără antecedente judiciare, mai are două fiice de 13 respectiv 15 ani și, din primele cercetări, rezultă că ambii, muncitori în sectorul agricol, duceau o viață normală. ”El e un bărbat de treabă, vesel și muncitor. Pe ea o vedeam mai rar, dar niciodată nu mi s-a părut însărcinată”, a declarat un vecin.

Femeia a fost internată la spitalul universitar din Bordeaux pentru a fi supusă unor examene ginecologice și psihiatrice.