De mici, cei doi copii au fost implicați în diverse activități, ceea ce îi face acum să fie niște tineri responsabili. Dacă Ingrid a putut să aibă un job part time încă din timpul facultății, Harry lucrează doar în vacanțele de vară. Ambii studiază la Londra și sunt conștienți de faptul că trebuie să aibă proprii bani, nu să aștepte mereu de la părinții lor.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/9

„Harry s-a întors de curând din Anglia. A terminat liceul. A stat în carantină, dar acum e ok, s-a întors la muncă. Ingrid este acasă, anul II de facultate l-a terminat online, nu s-a mai întors în Anglia. Muncește și ea un part time job. Fiecare pe treaba lui. Eu, pe lângă plimbările pe care le vedeți voi, sunt cu businessurile mele: cel cu importul de mochetă și cel cu mâncare raw vegană”, a povestit Carmen Negoiță pentru EVZ. Fosta soție a lui Ionuț Negoiță ne-a mărturisit că a luat această decizie tocmai pentru a-i învăța pe cei doi adevărata valoare a banilor.

„Așa i-am crescut pe amândoi. De când erau mici, în vacanțe, îi puneam să facă tot felul de chestii să ne ajute. Atât cât puteau. Aveau sarcini în fiecare an. De la 10-12 ani au muncit în toate verile. Acum, că au crescut, știu că dacă vor să meargă la facultate trebuie să-și ia un job, pentru că este normal să nu aștepte să primească totul de la părinți. Plus că altfel apreciază banul”.

Ingrid nu a mai vrut să lucreze în familie

Oarecum firesc ca cel puțin în primii ani de muncă copiii să lucreze în firmele părinților sau măcar sub supravegherea lor, Ingrid și Harry au început mai întâi în sânul familiei, ca mai apoi să încerce să se detașeze și să-și creeze propriul drum.

„I-am angajat în primă fază. Ingrid a lucrat cu mine o perioadă. Harry lucrează cu tatăl lui. Dar Ingrid mi-a spus că își dorește să lucreze în altă parte, să nu aibă legătură nici cu mine, nici cu tatăl ei, vrea să facă ceva undeva unde nu o cunoaște nimeni. Acum este foarte bine. Lucrează la un call center unde vorbește în engleză. Ceva pe asigurări. E un part-time job când nu este la facultate. A zis că pe CV-ul ei nu vrea să scrie că a lucrat la mama, la tata, vrea să facă ceva ea. Mi se pare foarte frumoasă această inițiativă. Acum pentru că termină facultatea și intră în vacanță vrea să-și ia și un al doilea job. Ceea ce mi se pare normal”, ne-a mai povestit Carmen Negoiță.

Video: Răzvan Vălcăneanțu