Evenimentul Zilei > Actualitate > Capitala, lăsată în frig. Criza căldurii și ultimele acuzații „incendiare”
Capitala, lăsată în frig. Criza căldurii și ultimele acuzații „incendiare”

Capitala, lăsată în frig. Criza căldurii și ultimele acuzații „incendiare”

Lipsa căldurii Capitală a creat deja tensiuni între Aurelian Bădulescu și Gheorghe Piperea la adresa căruia a lansat deja mai multe acuzații.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, pentru B1 TV, că unul dintre vinovații pentru criza apei calde și a căldurii din București este Gheorghe Piperea, administratorul judiciar al RADET.

„Am și avut un mare noroc: un administrator judiciar care ne-a vândut, după ce ne-a mâncat atâția bani”, a spus inițial Bădulescu. La insistențele moderatorului Tudor Barbu, viceprimarul Capitalei a spus și la cine se referă: „domnul Piperea!!!”.

„RADET nu a plătit ELCEN, că aşa a spus instanţa, odată cu intrarea în faliment. Dvs vorbiţi ca să vă auziţi! Administraţia a schimbat 180 de km, dovadă sunt lucrările. Nu am luat banii, pentru că cei care căpuşau şi manageriau ELCEN şi-au dorit intrarea noastră în faliment, pentru a împărți împreună cu firma de insolvență banii prin executarea, lichidarea RADET-ului. Am și avut un mare noroc: un administrator judiciar care ne-a vândut după ce ne-a mâncat atâția bani. E vorba de domnul Piperea!!! A făcut pe jumătate treaba, în loc să ne scoată din ce-avea de scos, ne-a băgat mai rău. Dar nu contează, că am făcut Termoenergietica. Domnul Piperea nu a gestionat cum a trebuit procesul”, a explicat viceprimarul Aurelian Bădulescu, pentru B1 TV.

Nicușor Dan a declarat că bucureștenii au ajuns în situația de a sta fără căldură și apă caldă din cauza administrației Capitalei, care nu a făcut investițiile necesare.