Evenimentul Zilei > Actualitate > Cântărețul de muzică populară din Vaslui și înșelătoria anului. Cum le păcălea pe fete?
Cântărețul de muzică populară din Vaslui și înșelătoria anului. Cum le păcălea pe fete?

Cântărețul de muzică populară din Vaslui și înșelătoria anului. Cum le păcălea pe fete?

Este vorba de Marian Calimandruc, un renumit cântăreț de muzică populară din Vaslui, care a fost reținut de poliție pentru 30 de zile.

Marian Calimandruc are 34 de ani și este fiul cântăreței de muzică populară Mariana Drosu, scrie Cancan.

Fiul interpretei a fost arestat luni, 11 mai, de Judecătoria Bârlad, fiind acuzat că ar fi înşelat mai multe femei cunoscute pe Facebook. El a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângâ Judecătoria Bârlad, alături de alţi patru complici, sub acuzaţia de înşelăciune, tentativă la înşelăciune şi şantaj.

Se pare că acesta nu ar fi acționat de unul singur, ci ar mai fi avut un complice, pentru care procurorii au solicitat arestarea preventivă. Numele acestuia este Bogdan Băț și are 28 de ani.

Deoarece este „la modă”, Marian avea foarte multe admiratoare de care s-a gândit că ar putea profita pentru a obține diferite sume de bani sau obiecte de valoare. Acesta începe relații amoroase la distanți cu tinerele credule, urmând ca apoi să le ceară diferite favoruri.

Potrivit anchetatorilor, după ce câştiga încrederea admiratoarelor, Calimandruc le determina să îl susţină financiar cu diverse sume de bani, bijuterii sau telefoane de ultimă generaţie. Ulterior, după ce şi-au dat seama că sunt victimele unui escroc sentimental, au început să depună plângere la poliţie.

Prejudiciul produs de lăutarul vasluian în urma înşelăciunilor comise în urma cuceririlor de la Facebook se ridică la 500.000 de lei.