Editura Evenimentul si Capital

Când se maturizează bărbaţii? La 40? La 43? La 54 de ani? Prea multe cifre, prea multe studii şi, în special, prea multe incertitudini

Autor: | | 0 Comentarii | 1052 Vizualizari

Lumea abundă în cifre, şi mai ales în studii, legate de vârsta la care bărbaţii se maturizează. La 40? La 43? La 54? De ani, fireşte.

Bărbaţii se maturizează abia la 54 de ani. Asta înseamnă că de la vârsta asta încep să scape de incertitudini şi să fie încrezători în propriile lor forţe. Un studiu în acest sens a fost efectuat în SUA pe 1.000 de bărbaţi care au avut de răspuns la întrebări legate de viaţa şi de cariera lor.

Cele mai mari griji, precum aspectul fizic, soliditatea unor hotărâri legate de familie ori succesul în afaceri, au la bază incertitudinile tipic adolescentine. Majoritatea respondenţilor au scos în evidenţă, prin răspunsurile lor, că preferă să amâne luarea unor decizii majore.

Cecetătorii americani susţin astfel, potrivit portalului www.catchy.ro, că abia la 54 de ani bărbaţii încep să se comporte ca nişte adulţi, în privinţa modului în care îşi organizează viaţa.

Aşa să fie oare?!

Alte studii, tot americane, efectuate cu mai bine de un deceniu în urmă, arătau că la 40 de ani bărbaţii scapă cu adevărat de neîncrederea tipic adolescentină.

“Sărmanii” bărbaţi, ce să mai creadă despre ei înşişi, într-o lume plină de studii şi de rezultate care nu de puţine ori sunt controversate…

Din Marea Britanie, arată portalul www.descopera.ro, vine rezultatul unei alte cercetări. Anume că domnii se maturizează la 43 de ani.

Trăim în lumea cifrelor sau, mai bine spus, a şabloanelor. Dincolo de acestea, care e realitatea?!

Andreea Balan a facut vlog in spital! VIDEO incredibil: Vreau morfina, ca MOR! Ti se RUPE sufletul...

Pagina 1 din 1

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Fapt divers

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI