Evenimentul ZileiPolitica„Când demnitarul nu-i acasă, serviciile joacă pe masă”. Parlamentar PSD : Unii îmi umblă prin apartament. Nu e vorba de hoți!

„Când demnitarul nu-i acasă, serviciile joacă pe masă”. Parlamentar PSD : Unii îmi umblă prin apartament. Nu e vorba de hoți!

„Când demnitarul nu-i acasă, serviciile joacă pe masă”. Parlamentar PSD : Unii îmi umblă prin apartament. Nu e vorba de hoți!
Un parlamentar cunoscut se plânge că apartamentul său este mereu deranjat de cineva, când stă

Sămânţă de scandal răsare dintr-o postare a unui parlamentar care aparţine partidului de la guvernare. Senatoarea Gabriela Creţu a postat pe pagina personal de Facebook un mesaj ciudat în care se plânge că hoţii i-ar fi intrat în casă, în lipsa ei, deşi nu este sigură că asta e.

“Astazi am căpătat certitudinea că, în lipsa mea, unii îmi umblă prin apartament. Nu e vorba de hoți! Aparent, nu dispare nimic; eu nu am remarcat ceva… Doar lucrurile sunt puse unde nu trebuie.

Fiți deștepți, băieți! 🙂 Locuiesc singură, sunt în afara oricărei bănuieli și-s deșteaptă!

Nu știu ce cautați! Dacă sunteți drăguți, spuneți-mi ce vreți, că vă dau răspuns… Ce am mai "periculos" e în cap! Acolo nu puteți umbla…

Dragi amici, cum procedez?! Să fac plângere?!

Daca e cineva interesat de lista de lecturi, am cartile pozate si puse pe Facebook! Am facut brad de Craciun din ele, anul trecut…”, şi-a încheiat aceasta postarea.

Gabriela Creţu este o politiciană română, membră a Parlamentului României şi a Partidului Social Democrat (PSD), parte a Partidului Socialiştilor Europeni. A fost aleasă pentru Camera Deputaţilor din România pentru judeţul Vaslui în alegerile parlamentare din 2004. A devenit membră a Parlamentului European pe 1 ianuarie 2007, odată cu intrarea României în Uniunea Europeană. Între timp, aceasta a devenit senator. Ea este soţia liderului PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.


Accesează: