Camerista, acuzată că i-a cerut bani lui DSK

Camerista, acuzată că i-a cerut bani lui DSK

Avocaţii fostului director al FMI vor susţine, la audierea de marţea viitoare, că femeia a solicitat să fie plătită pentru o partidă de sex oral.

Întâlnirea dintre fostul director general al Fondului Monetar Internaţional, Dominique Strauss-Kahn, şi camerista Nafissatou Diallo a luat o turnură neaşteptată, pe 14 mai, după ce femeia a aflat că nu va fi plătită pentru o partidă de sex oral. Aceasta va fi versiunea avansată de apărare la audierea programată pe 23 august, potrivit unor surse apropiate avocaţilor lui DSK, citate de publicaţia americană "Newsweek".

Avocaţii ar putea susţine şi faptul că Nafissatou Diallo s-a întors în camera lui DSK din hotelul Sofitel, după plecarea acestuia, nu pentru că era "traumatizată şi dezorientată", aşa cum a declarat, ci pentru a vedea dacă acesta i-a lăsat bani pentru serviciile sexuale oferite.

La mâna procurorului

Ne puteți urmări și pe Google News

Inculpat pentru tentativă de viol, agresiune sexuală şi sechestrare de persoane, Dominique Strauss-Kahn a pledat nevinovat şi, marţea viitoare, procurorul newyorkez Cyrus Vance urmează să decidă dacă renunţă la acuzaţiile împotriva lui DSK. Vance ar putea însă cere mai mult timp înainte de a se pronunţa în acest dosar, scrie France Presse.

Strauss- Kahn se află în libertate de la începutul lunii trecute, când anchetatorii au descoperit că Diallo a minţit sub jurământ, dar nu poate părăsi teritoriul american.

Ce spune raportul medical

Concluziile din raportul medical emis de medicii newyorkezi care au consultat-o pe cameristă după incidentul din luna mai sunt clare. "Diagnostic: agresiune. Cauza rănilor: Agresiune. Viol", indică documentul publicat, în premieră, de săptămânalul "L’Express".

"Utilizarea de către avocaţii reclamantei a acestui raport medical pentru a confirma sau întări acuzaţiile la adresa domnului Strauss-Kahn este înşelătoare", au replicat avocaţii lui DSK.

Aceştia susţin că leziunile constatate de medici ar putea avea drept cauză un contact sexual anterior întâlnirii dintre cameristă şi fostul şef al FMI.