Evenimentul Zilei > Actualitate > Cămătarii din Cenad au fost prinși de polițiști
Cămătarii din Cenad au fost prinși de polițiști

Cămătarii din Cenad au fost prinși de polițiști

Trei cămătari din Cenad au fost vizitați de polițiști, vineri. Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale îi urmăreau pe suspecți încă de anul trecut. Pe lângă banii rezultați din cămătorie, oamenii legii au descoperit în timpul perchezițiilor domiciliare și țigări de contrabandă.

Cei trei suntdoi bărbați și o femeie, cu vârste de 38, 42 și 48 de ani. Oamenii legii spun că suspecții se ocupau cu cămătăria în localitatea Cenad și că, în perioada 2017-2018, ar fi împrumutat cu bani, cu dobândă, mai multor consăteni.  

„În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit peste 4.500 de țigarete 5.500 de euro, 3.400 de lei, carduri bancare precum și alte înscrisuri care au fost ridicate în vederea confiscării. Cele 3 persoane au fost conduse la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare pentru audieri.

La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.