Evenimentul Zilei > Actualitate > Călin Geambaşu susţine că Mălina Olinescu avea vânătăi pe corp
Călin Geambaşu susţine că Mălina Olinescu avea vânătăi pe corp

Călin Geambaşu susţine că Mălina Olinescu avea vânătăi pe corp

Prietenul apropiat al Mălinei Olinescu a declarat, ieri, că pe corpul Mălinei au fost găsite mai multe vânătăi, pe braţe şi pe un umăr.

Călin Geambaşu susţine, într-o declaraţie dată ziarului Libertatea, că pe trupul Mălinei Olinescu, artista care s-a sinucis aruncându-se de la etajul şase, legiştii au găsit mai multe urme de violenţă.
Geambaşu spune că vânătăile erau pe braţe, în zona încheieturilor, dar şi pe un umăr, semn că Mălina ar fi fost bătută înainte ca aceasta să sară de la balcon. Prietenul Mălinei susţine în continuare că Sebastian Truţă, iubitul cântăreţei, ar fi lovit-o sâmbătă, cu o zi înainte ca ea să moară. 
Şi Adriana Vlad, cea mai bună prietenă a Mălinei, crede că artista a fost lovută: „În ultima perioadă, Mălina se simţea mai bine alături de prietenul ei şi era mulţumită de viaţa sa. Mi-a zis la un moment dat că îţi trebuie mult curaj ca să te sinucizi. Înainte să se sinucidă, în acea zi, mi-a spus că Sebastian a încercat să o strângă de gât… Ştiu, de asemenea, că Mălina era cea care îi plătea studiile şi vacanţele lui Sebastian”, a spus Adriana ieri, la o emisiune TV.
Citiţi mai multe informaţii în categoria dedicată Mălinei Olinescu. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: