Călin Donca, milionarul excentric ce și-a pierdut mașinile de lux. Cât valorau „bijuteriile”

Călin Donca, milionarul excentric ce și-a pierdut mașinile de lux. Cât valorau „bijuteriile” Călin Donca se răzbună pe Dorian Popa. „Nu mă voi opri aici”. sursă foto: Facebook

Călin Donca este milionarul care a ”reușit” performanța să ”scape” de trei mașini de lux cât ai bate din palme. Este vorba despre mașini pe care le-a cumpărat în urmă cu mai mulți ani și la care a visat. una dintre ele era un McLaren, cealaltă era un BMW i7 şi ultima tot un BMW, dar un model diferit.

Cele trei mașini valorează câteva sute de mii de euro. Omul de afaceri a explicat că a făcut ceva sacrificii să și le permit și îi plăcea să se laude cu ele. Până când au intrevenit procurorii DIICOT. Donca a devenit inculpate într-un dosar stufos în care este acuzat că a fraudat mai multe persoane cu sume colosale.

Mașini scumpe luate pe ”ochi frumoși”

Vorbim despre o afacere cu criptomonede în care mulți oameni au investit cu ochii închiși. Cu toate acestea, potrivit procurorilor, Donca ar fi sifonat nu mai puțin de 8 milioane de lei pe care i-ar fi transferat într-o firmă din Emiratele Arabe.

Iar el și-ar fi cumpărat bunuri de lux în valoare de 340.000 de mii de euro, printre care și cele trei mașini. Acesta a fost și motivul pentru care procurorii i-au pus sechestrul pe ele, iar acum acestea se află în custodia anchetatorilor. Pe de altă parte, Donca a fost arestat preventiv, dar de câteva luni s-a întors acasă.

Ne puteți urmări și pe Google News
Călin Donca

Sursa foto: calin donca / facebook

Donca s-a întors la afacerea cu panouri solare

Pentru că are 5 copiii de crecsut, acesta a reluat afacerea cu panouri solare, cea care l-a și scos din anonimat. Iar în acest moment, stă împreună cu familia în casa de la munte, acolo unde încearcă să își reface viața.

Cert este că până când nu se termină procesul în ceea ce-l privește nici nu va vedea mașinile în curte. Pe de altă parte magistrații pot decide că se face vinovat de acuzații și vor păstra mașinile pentru achitarea prejudiciului.