Evenimentul Zilei > Politica > Bușoi, către colegii de la Congres: Dacă PNL nu se schimbă atunci va fi foarte greu să învingem PSD
Bușoi, către colegii de la Congres: Dacă PNL nu se schimbă atunci va fi foarte greu să învingem PSD

Bușoi, către colegii de la Congres: Dacă PNL nu se schimbă atunci va fi foarte greu să învingem PSD

Europarlamentarul Cristian Bușoi, candidat la funcția de președinte al PNL, a spus în discursul său la Congresul de sâmbătă, că a decis să se înscrie în cursa pentru șefia partidului pentru că PNL are nevoie de o schimbare care este esențială pentru opoziția față de PSD.

"Am decis să candidez pentru că vreau să propun o schimbare. PNL are nevoie de un nou suflu, o nouă viziune, are nevoie de un lider dar are nevoie și de o echipă. Dacă PNL nu se schimbă atunci va fi foarte greu să învingem PSD. Trebuie să existe o colaborare foarte bună cu președintele Klaus Iohannis. Trebuie să construim un partid cu propria sa identitate. PNL trebuie să fie partidului care are soluții pentru creșterea veniturilor românilor, atât în mediul privat, cât și bugetari. Trebuie să fim în stare să atragem ami multe fonduri UE și să reformăm sănătatea și educația", a afirmat Bușoi. 

El a precizat că nu a avut niciodată comentarii împotriva partidului sau a colegilor săi. Despre contracadidatul său la șefia PNL, Ludovic Orban, a spus că trebuie să aibă loc în formațiune pentru ca, împreună cu ceilalți colegi să pună umărul la relansarea partidului.