În plină campanie electorală, Răzvan Burleanu a organizat o întâlnire, în weekendul trecut, la Cheile Grădiștei, cu reprezentanții Asociaților Județene de Fotbal (AJF).

Costurile evenimentului au fost suportate de Federația Română de Fotbal, iar oficialii de la „Casa Fotbalului” au încercat să le intre în grații viitorilor votanți.

Bodescu, la un pas să bată un președinte

Un moment amuzant a fost cel în care Răzvan Burelanu a încercat să îmblânzească o minge, dar a călcat strâmb și și-a luxat piciorul. După cum ne-a povestit un martor al evenimentului, cateringul a fost la înălțime, iar mâncarea și băutura i-au îndestulat pe toți cei care au analizat cu precizie chirurgicală problemele fotbalului românesc.

Atmosfera prietenească s-a făcut țăndări în ultima zi, duminică, atunci când, conform gsp.ro, Gabriel Bodescu l-a înjurat ca la ușa cortului pe Dumitru Paraschiv, președintele AJF Mehedinți. „Locotenentul” lui Burleanu s-a enervat pentru că Paraschiv n-a trimis adeziunea de susținere pentru președintele FRF.

„A fost un moment mai aprins, m-am încins și eu, ca la noi, la olteni, dar nimic mai mult”, a recunoscut Paraschiv incidentul.