Evenimentul Zilei > Monden > Bunicul actriței Drew Barrymore, victimă a unei farse bizare. Ce s-a întâmplat cu cadavrul său
Bunicul actriței Drew Barrymore, victimă a unei farse bizare. Ce s-a întâmplat cu cadavrul său

Bunicul actriței Drew Barrymore, victimă a unei farse bizare. Ce s-a întâmplat cu cadavrul său

Bunicul actriței Drew Barrymore, actorul John Barrymore, a fost subiectul unei glume sinister pusă la cale de mai mulți prieteni, după moartea sa, în 1942.

Într-o apariție în show-ul YouTube Hot Ones – unde oaspeții trebuie să fie intervievați în timp ce mănâncă aripi de pui din ce în ce mai fierbinți – actrița a povestit farsa sinistră, care s-a petrecut în urmă cu aproape 80 de ani.

Drew Barrymore a povestit că, la scurtă vreme după moartea bunicului ei, prietenii acestuia, între care și Errol Flynn, un alt celebru actor din epocă, i-au furat cadavrul de la morgă și l-au luat la un joc de poker.

Actrița a confirmat, astfel, un zvon care circula la Hollywood potrivit căruia cadavrul bunicului ei, actorul John Barrymore, ar fi fost scos de la morgă de prietenii săi, imediat după moarte, pentru o ultimă petrecere.

„Da, au facut-o!”, a spus Drew Barrymore, în cadrul show-ului la care a participat, după care a adăugat: „Și, voi spune asta, sper ca și prietenii mei să facă același lucru pentru mine”.

Cred că moartea vine cu foarte multă tristețe și înțeleg acest lucru. În ceea ce mă privește, nu aș avea nimic împotrivă dacă toată lumea ar petrece și ar fi fericită într-un asemenea, moment, a mai spus actrița, în încheirea povestirii sale.  Drew Barrymore a mai spus că farsa bizară pe care prietenii i-au făcut-o bunicului său, după moarte, a fost sursă de inspirație pentru mai multe producții cinematografice.

Ea a dat ca exemplu comedia neagră „Weekend at Bernie’s” care ar fi fost inspirată din farsa pusă la cale de prietenii lui John Barrymore, după moartea acestuia, conform dailymail.co.uk

Drew Barrymore s-a născut într-o dinastie de actori de origine maghiară, care a împrumutat numele Barrymore. Bunicul ei, John, a fost unul dintre cei mai influenți actori ai timpului său și un veteran al industriei cu numeroase apariții pe scenă, pe marele ecran și la radio.

Ca actriță, a debutat pe marele ecran în 1980, în pelicula „Experiment periculos” (engleză Altered states), un film ce combină genurile SF și horror.

Condamnat la cinci luni pentru fraudă. Ce a putut să facă soțul unei vedete americane

În căutarea lui Făt Frumos. Cum a devenit viral mesajul unei românce în Marea Britanie

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.