Britney Spears, mărturisiri la MTV

Britney Spears, mărturisiri la MTV

Toţi cei care sunt curioşi să afle cum a trecut Britney Spears peste cea mai neagră perioadă a vieţii sale au ocazia să afle amănunte pline de sinceritate în documentarul de 90 de minute, "Britney: For the Record", prezentat la MTV.

Filmul face parte dintr-un proiect al postului de televiziune, iar difuzarea acestuia va începe pe 30 noiembrie. Pelicula va prezenta ultimele trei luni din viaţa vedetei, inclusiv munca depusă pentru înregistrarea ultimului album, "Circus" şi pregătirile pentru apariţia de luna viitoare de la Gala Premiilor MTV.

"Am stat pur şi simplu şi m-am gândit la cine sunt. La naiba, ce-a fost în mintea mea?", a declarat Britney. "Am trecut prin multe în aceşti doi-trei ani şi mulţi oameni nu ştiu asta", a adăugat cântăreaţa.

Briteny Spears s-a confruntat cu multe probleme în ultima perioadă, ea fiind în centrul atenţiei mai mult din cauza scandalurilor pe care le provoca şi care păreau să nu se mai sfârşească.

Ne puteți urmări și pe Google News

Se pare că, în ultimul timp viaţa câtăreţei a început să înregistreze o curbă ascendentă, aceasta remarcându-se prin numeroase apariţii televizate, un turneu mondial anunţat pentru 2009 şi chiar nominalizări la MTV Europe Awards, eveniment care va avea loc pe 6 noiembrie, la Liverpool, în Marea Britanie.  

Sursa:Reuters