Evenimentul Zilei > Actualitate > Britney Spears, internată într-un spital pentru boli psihice. Ce probleme au doborât-o pe artistă
Britney Spears, internată într-un spital pentru boli psihice. Ce probleme au doborât-o pe artistă

Britney Spears, internată într-un spital pentru boli psihice. Ce probleme au doborât-o pe artistă

Una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de muzică pop, Britney Spears, a fost internată într-un spital destinat tratării oamenilor cu probleme psihice. Problemele pe care le-a avut cu tatăl său i-au pus capac.

Prințesa muzicii pop, așa cum îi spun fanii lui Britney Spears, trece prin clipe dificile. Aceasta a cedat psihic, fapt pentru care se află acum sub atentă supraveghere medicală.

Este vorba despre Britney Spears, în vârstă de 37 de ani. Aceastas-a internat într-o clinică de psihiatrie în urmă cu o săptămână, după o cădere emoțională. Potrivit Women´s Health, vedeta va rămâne internată pentru cel putin o lună.

În luna ianuarie, vedeta pop a intrat într-un „hiatus de muncă nedefinit”, și a amânat spectacolul din Las Vegas. Spectacolul se numește „Britney: Domination”.

Problemele au doborât-o pe vedetă, mai ales cele familiale. Ea a trebuit să aibă grijă de tatăl ei, Jamie Spears, care a fost dus de urgență la spital, în noiembrie, din cauza unei probleme la colon. 

Luna ianuarie s-a dovedit a fi foarte dificilă nu doar pentru tatăl ei, ci și pentru Britney. Ea a anunțat pe Instagram și pe Twitter că a fost nevoită să ia o decizie dificilă: aceea de a pune familia înaintea carierei.

Cel mai recent mesaj al cântăreței a fost postat pe Instagram, miercuri, în care spunea „Îndrăgostește-te de tine, de mintea ta, de trupul tău, de spiritul tău. Toți avem, la un moment dat, nevoie să ne acordăm puțin timp nouă.”, însă nu a menționat nimic legat de tratamentul pe care îl urmează.

Trebuie spus că internarea lui Britney Spears vine la doar câteva luni după ce tatăl ei, Jamie Spears aproape a murit de la ruptura de colon. Britney a continuat să aibă grijă de tatăl ei când a fost în recuperare, amânându-și show-ul din Las Vegas, „Domination”, și a pus noul album în așteptare. Nu se știe când va putea reveni la vechea sa carieră.