Britney, din nou pe scena

Britney, din nou pe scena

Dupa o pauza profesionala de trei ani, vedeta a cantat aseara, la Gala MTV.

Britney Spears a revenit pe scena muzicala dupa o pauza de trei ani, la MTV Video Music Awards, eveniment care a avut loc aseara, la Las Vegas, informeaza Reuters.

Premiile MTV au reprezentat cel mai bun moment in care Spears sa marcheze o noua etapa a carierei sale, mai ales ca artista s-a bucurat de un mare succes si la alte editii ale evenimentului, fie ca a dansat cu un piton incolacit in jurul gatului (in anul 2001), fie ca s-a sarutat cu Madonna (la editia din 2003).

Spears a hotarat sa ia o pauza pe plan profesional, in 2004, cand s-a casatorit cu dansatorul Kevin Federline. Intre timp, a devenit mama a doi copii, a divortat si a fost internata de doua ori intr-o clinica de dezintoxicare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Britney, care s-a aflat constant in ultima perioada in atentia opiniei publice in urma comportamentului sau excentric si al scandalurilor in care a fost implicata, a redevenit star pop la gala de la Las Vegas, unde a prezentat cel mai nou single al ei, „Gimme More”.

Pregatiri pentru Las Vegas

Desi Spears si fostul ei sot, dansatorul Kevin Federline, sunt implicati intr-o batalie apriga pentru custodia celor doi copii, cantareata si-a lasat baietii in grija tatalui lor in acest weekend si a venit la Las Vegas pentru a demonstra ca mai are ceva de spus in muzica.

O obisnuita a cluburilor de noapte, Britney Spears nu a ratat ocazia de a petrece alaturi de prietenii ei. Sambata, cu o zi inainte de MTV Video Music Awards, vedeta a mers intr-un club unde a venit si celebrul magician Criss Angel, potrivit people.com.

„Arata foarte bine si a dansat toata seara”, a spus un martor. Mai tarziu, Spears a mers la o petrecere organizata de P. Diddy, unde a ramas pana dimineata.

MTV VIDEO MUSIC

O versiune „lejera” a Premiilor Grammy

Considerate o versiune mai „lejera”, a Premiilor Grammy, Premiile MTV Video Music au ajuns anul acesta la cea de-a 24-a editie, unde in topul nominalizarilor au condus Beyonce si Justin Timberlake, fiecare cu cate sapte nominalizari.

Printre ceilalti artisti nominalizati s-au numarat Fergie, Rihanna, controversata Amy Winehouse (care a anuntat ca nu va fi prezenta la ceremonie din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta), Akon (care a sustinut un concert la Mamaia acum doua saptamani), Linkin Park, Lily Allen.

Au urcat pe scena pentru a sustine recitaluri sau pentru a inmana premiile Nelly Furtado, Foo Fighters, Pamela Anderson, Timbaland, 50 Cent, Rihanna, Kanye West, Alicia Keys si Nicole Scherzinger de la Pussycat Dolls.