Naţionaliştii noştri cred că pentru România e momentul să îşi afirme interesele şi suveranitatea şi să pună piciorul în prag: “nu mai acceptăm să fim ţară de mâna a doua în Uniunea Europeană!”. Forţa Naţională cere referendum şi în România, prin care poporul să-şi exprime dorinţa imperativă de a avea drepturi egale în UE.

“Popoarele Europei au dat de mult semnalul că nu mai vor să fie tratate ca nişte mase de manevră pentru interesele multinaţionalelor, piese de domino în jocuri globale obscure. Brexitul reprezintă palma dată de ideea naţională încercării nefericite de a aglutina popoarele Europei şi de a le transforma în populaţii.

Poporul român trebuie să ceară acum de la clasa politică să nu mai facă sluj la Bruxelles, ci să aibă curajul să obţină drepturile acestei naţiuni: suveranitate, economie proprie şi interese strategice.

Forţa Naţională consideră că Uniunea Europeană va mai supravieţui numai pe baza colaborării între state suverane, cu respectarea specificului fiecăruia şi cu anularea dreptului comisarilor europeni de a-i mai dicta fiecărei ţări ce are şi ce nu are voie să producă sau să consume şi cum să trăiască”, se arată în comunicatul de presă semnat de vicepreşedintele Forţei Naţionale, Clement Sava.

Te-ar putea interesa și: