Evenimentul Zilei > Actualitate > „Brenda” a vorbit despre cum a primit vestea că Luke Perry a murit. Ea a fost la un pas de moarte din cauza cancerului
„Brenda” a vorbit despre cum a primit vestea că Luke Perry a murit. Ea a fost la un pas de moarte din cauza cancerului

„Brenda” a vorbit despre cum a primit vestea că Luke Perry a murit. Ea a fost la un pas de moarte din cauza cancerului

Shannen Doherty, actrița care a interpretat-o pe Brenda în celebrul serial Beverly Hills 90210, a vorbit, în urmă cu puțin timp despre momentul în care a primit vestea că Luke Perry, interpretul lui Dylan din serial și prietenul ei de-o viață, a murit.

Shannen a luptat și ea pentru viață, timp de mai bine de 3 ani, după ce a fost diagnosticată cu un cancer mamar foarte agresiv. Actrița a impresionat lumea după ce și-a postat poze din timpul tratamentului și după ce a povestit prin ce chinuri cumplite trece un bolnav de cancer.

Știind că cei doi, Shannen și Luke, erau prieteni foarte buni, familia și apropiații s-au ferit să-i dea vestea decesului, însă o dată ce știrea a fost preluată de toate posturile tv ale lumii, aceștia i-au spus.

 

„Ieri dimineață am primit un telefon care m-a devastat. Mă chinuie această pierdere și mă lupt cu propriile-mi gânduri. Dar inima mea se îndreaptă către familia și prietenii lui care au fost binecuvântați cu lumina lui Luke în viața lor. Și în a mea. E imposibil să procesez această întâmplare acum.”, a spus actrița.

 

De-a lungul anilor, actorul i-a fost alături în lunga și chinuitoarea ei luptă cu cancerul. De asemenea, de când a primit vestea că actorul a suferit un atac cerebral masiv, Shannen s-a rugat pentru el încontinuu.