Evenimentul ZileiActualitate„Brenda” a vorbit despre cum a primit vestea că Luke Perry a murit. Ea a fost la un pas de moarte din cauza cancerului

„Brenda” a vorbit despre cum a primit vestea că Luke Perry a murit. Ea a fost la un pas de moarte din cauza cancerului

„Brenda” a vorbit despre cum a primit vestea că Luke Perry a murit. Ea a fost la un pas de moarte din cauza cancerului
Shannen Doherty, actrița care a interpretat-o pe Brenda în celebrul serial Beverly Hills 90210, a vorbit, în urmă cu puțin timp despre momentul în care a primit vestea că Luke Perry, interpretul lui Dylan din serial și prietenul ei de-o viață, a murit.

Shannen a luptat și ea pentru viață, timp de mai bine de 3 ani, după ce a fost diagnosticată cu un cancer mamar foarte agresiv. Actrița a impresionat lumea după ce și-a postat poze din timpul tratamentului și după ce a povestit prin ce chinuri cumplite trece un bolnav de cancer.

Ne puteți urmări și pe Google News

Știind că cei doi, Shannen și Luke, erau prieteni foarte buni, familia și apropiații s-au ferit să-i dea vestea decesului, însă o dată ce știrea a fost preluată de toate posturile tv ale lumii, aceștia i-au spus.

 

„Ieri dimineață am primit un telefon care m-a devastat. Mă chinuie această pierdere și mă lupt cu propriile-mi gânduri. Dar inima mea se îndreaptă către familia și prietenii lui care au fost binecuvântați cu lumina lui Luke în viața lor. Și în a mea. E imposibil să procesez această întâmplare acum.”, a spus actrița.

 

De-a lungul anilor, actorul i-a fost alături în lunga și chinuitoarea ei luptă cu cancerul. De asemenea, de când a primit vestea că actorul a suferit un atac cerebral masiv, Shannen s-a rugat pentru el încontinuu.


Accesează: