Evenimentul Zilei > Actualitate > Brad Pitt iubeşte viaţa la ţară: „Mă simt ca un fermier. Îmi place foarte mult să aflu lucruri noi despre pământ”
Brad Pitt iubeşte viaţa la ţară: „Mă simt ca un fermier. Îmi place foarte mult să aflu lucruri noi despre pământ”

Brad Pitt iubeşte viaţa la ţară: „Mă simt ca un fermier. Îmi place foarte mult să aflu lucruri noi despre pământ”

Într-o declaraţie pentru revista Wine Spectator, Brad Pitt a spus că adoră viaţa la ţară, cu "drama" lunilor de toamnă, şi că pe podgoria sa din Franţa simte că face ceva de care se pot bucura alţi oameni.

"Acum mă simt ca un fermier. Îmi place foarte mult să aflu lucruri noi despre pământ şi despre ce tipuri de sol sunt potrivite pentru fiecare tip de struguri în parte, apoi să trec prin 'drama' lunilor septembrie şi octombrie (perioada culesului)… Îmi place să mă plimb prin pădure dar şi printre aracii de vie. Acest tip de viaţă este antiteza celei de la Hollywood, dominată de acţiune, de dorinţe, de nevoia de a răzbi, de a te impune", a susţinut el pentru revista citată.

Actorul în vârstă de 50 de ani susţine că iubeşte să stea la ţară şi să înveţe mai multe despre cultivarea strugurilor şi despre procesul de vinificaţie.

La Miraval, Pitt cultivă viţă de vie şi produce vin. El şi logodnica sa, Angelina Jolie – alături de care creşte 6 copii, Maddox, 12 ani, Pax, 10 ani, Zahara, 9 ani, Shiloh, 7 ani şi gemenii Knox şi Vivienne, 5 ani – au cumpărat podgoria franceză în 2012, transmite Agerpres.