Evenimentul Zilei > Actualitate > CEL mai NEMILOS BRACONIER: HALUCINANTA PEDEAPSĂ pe care a primit-o UCIGAŞUL de CERBI
CEL mai NEMILOS BRACONIER: HALUCINANTA PEDEAPSĂ pe care a primit-o UCIGAŞUL de CERBI

CEL mai NEMILOS BRACONIER: HALUCINANTA PEDEAPSĂ pe care a primit-o UCIGAŞUL de CERBI

Un braconier din Missouri va fi obligat să se uite filmul animat "Bambi" cel puţin o dată pe lună, în timp ce execută o pedeapsă cu închisoarea de peste un an, pentru rolul său în uciderea câtorva sute de cerbi, informează DPA, preluând o informaţie apărută luni în mass-media americane.

David Berry Jr a fost condamnat la 15 luni de închisoare după ce a pledat vinovat pentru uciderea ilegală de animale sălbatice, într-unul din cele mai grave de cazuri de braconaj de cerbi din istoria statului Missouri, potrivit Departamentului pentru conservarea vieţii sălbatice din acest stat american.

Un judecător din comitatul Lawrence i-a ordonat bărbatului, în vârstă de 29 de ani, să privească clasica animaţie Disney (1942), în care un pui de căprioară îşi pierde mama, ucisă de braconieri cel puţin o dată pe lună în timpul perioadei de detenţie, a raportat NBC News.

Berry Jr şi membrii familiei sale sunt consideraţi responsabili pentru uciderea a sute de cerbi într-o perioadă de trei ani, au precizat autorităţile din Missouri.