Evenimentul Zilei > Actualitate > Bote pune biciul și pe concurentele de la „Bravo, ai stil!”
Bote pune biciul și pe concurentele de la „Bravo, ai stil!”

Bote pune biciul și pe concurentele de la „Bravo, ai stil!”

Și-a câștigat rapid poreca de „Bote, spaima femeilor!”, după ce a „terorizat” concurentele unor alte reality show-uri. Țipete, reproșuri, adevăruri dureroase și critici usturătoare, toate fac parte din atitudinea lui Cătălin.

El se justifică spunând că este un perfecționist și că exigența lui este cheia succesului, însă concurentele de la emisiunea „Bravo, ai stil!” se tem de mustrările creatorului de modă și au ajuns să-l regrete pe Răzvan Ciobanu, care deși era și el dur, parcă mai lăsa de la el.

Bote însă știe deja cum vor sta lucrurile: „Dat fiind faptul că acest sezon reunește toate concurentele puternice, inclusiv pe câștigătoarele sezoanelor trecute ale acestui show, cu toții avem pretenții uriașe de la ele. Așteptările mele de la concurente sunt foarte mari și pentru că, de-a lungul timpului, am realizat emisiuni legate de fashion și, din păcate pentru ele, știu foarte bine cu ce se mănâncă acest lucru. Voi fi extrem de exigent și le voi taxa sau le voi lăuda atunci când va fi cazul”, spune el.

„Bravo, ai stil! All stars” va avea premiera la Kanal D luni, 22 ianuarie, la ora 16:30.