Evenimentul Zilei > Social > Bomba serii! Ce se întâmplă cu pensiile românilor?! Ministrul a luat hotărârea!
Bomba serii! Ce se întâmplă cu pensiile românilor?! Ministrul a luat hotărârea!

Bomba serii! Ce se întâmplă cu pensiile românilor?! Ministrul a luat hotărârea!

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a dat declarat că pensiile vor crește cu siguranță, iar procentul va fi anunțat cât mai curând.

Ministrul Alexandru a spus că majorarea pensiilor va fi posibilă imediat ce Ministerul Finanțelor va încheia bilanțul cheltuitelor. Aceasta a mai spus că, în ceea ce privește încasările la bugetul de stat, apar schimbări chiar și de la o zi la alta.

CITEȘTE ȘI Orban e mulțumit de banii de la UE. „Nu vom facem ce au făcut cei de dinaintea noastră”

„Un răspuns clar pe această temă va veni foarte curând, când Ministerul Finanţelor va încheia bilanţul cheltuielilor, respectiv situaţia încasărilor după această perioadă de pandemie. Am avut mai multe discuţii cu colegii mei. Dorinţa noastră este să nu alimentăm – prin eu ştiu ce cifre sau păreri, sau dorinţe, că dorinţă avem, vă asigur de acest lucru – o dezbatere…

Colegul meu, domnul ministru al Finanţelor, are poza cu schimbările care apar de la o zi, la alta, de la o săptămână, la alta, a încasărilor la buget şi a posibilităţii pe care bugetul o are după această perioadă grea”, a declarat Violeta Alexandru.

CITEȘTE ȘI Exclusiv. Polițiștii care le-au lăsat pe Luiza și Alexandra să moară, salarii de excelență

Ministrul a declarat că dorește să aibă o abordare responsabilă în ceea ce privește creșterea pensiilor, iar dacă PSD ar fi vrut cu adevărat să crească pensiile, ar fi făcut-o imediat.

„Vrem să avem o abordare responsabilă, acesta este cuvântul în sensul în care, din punctul meu de vedere şi dacă nu avaem această convingere când am intrat pe uşa Ministerului Muncii, o am acum după aceste luni de activitate, este uşor să păcăleşti şi să dai speranţe, şi să spui Alexandru îşi doreşte să crească pensiile cu 60%, pentru că iau contact cu pensionarii şi văd cât de greu e să îşi acopere medicamentele. După o vârstă, ai mai multe cheltuieli decât când eşti mai tânăr. Nu aşa trebuie gestionată această ţară, cu promisiuni. Dacă PSD voia să crească (n.r – pensiile) cu 40%, o făcea imediat”.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: