Evenimentul Zilei > Monden > Bombă în televiziune. Cum va primi regina Youtube-ului această veste. „Între ei s-a petrecut ceva la modul cel mai serios”
Bombă în televiziune. Cum va primi regina Youtube-ului această veste. „Între ei s-a petrecut ceva la modul cel mai serios”

Bombă în televiziune. Cum va primi regina Youtube-ului această veste. „Între ei s-a petrecut ceva la modul cel mai serios”

Bombă în televiziune. Culiță Sterp, fostul soț al „reginei youtube-ului”, îi face curte Larisei, noua concurentă de la Puterea Dragostei, celebrul show difuzat pe Kanal D.

Cei doi au petrecut un week-end de vis pe litoralul românesc. Larisa Judele, tânăra care pare că a pus stăpânire pe inima lui Culiță Sterp  este fosta iubită a lui Adrian Alexandrov, actualul logodnic al Elenei Udrea.

Martorii care au văzut perechea la mare au declarat: „Se vedea că preferă să fie mai mult singuri, când dispărea vreunul, după câteva minute pleca și celălalt. Așa, ca din întâmplare… Apoi, veneau, zâmbitori, amândoi. Nu au confirmat că sunt împreună, dar, cu siguranță, între ei s-a petrecut ceva la modul cel mai serios…”, scrie wowbiz.

La începutul lunii iulie, Culiță Sterp a decis să devină concurent la Puterea Dragostei, unde se află și fratele lui. Spre încântarea sa, a descoperit că mai multe fete sunt topite după el, iar celebrul artist nu a stat să piardă vremea.

Culiță a mărturisită că încă reflectează foarte bine dacă va rămâne sau nu în calitate de participant al show-ului de la Kanal D ca să o cucerească pe femeia care i-a atras atenția.