Evenimentul Zilei > EVZ Special > Bomba anului în showbiz. Botezatu s-a căsătorit! Prima imagine cu partenerul
Bomba anului în showbiz. Botezatu s-a căsătorit! Prima imagine cu partenerul

Bomba anului în showbiz. Botezatu s-a căsătorit! Prima imagine cu partenerul

Este considerat evenimentul anului din lumea mondenă de către apropiații celor doi. Răzvan Botezatu s-a căsătorit în secret, în Germania, cu bărbatul cu care are o relație de câțiva ani.

Răzvan Botezatu s-a căsătorit în Germania cu bărbatul cu care are o relație de câțiva ani. Fostul prezentator de la Antena Stars și-a cunoscut  iubitul în urmă cu câțiva ani.

Ei locuiesc împreună în Germania, scrie libertatea.ro. Răzvan a acceptat cererea de căsătorie din partea iubitului său..

„Am fost cerut în căsătorie”,  a scris Răzvan Botezatu pe una din rețelele de socializare. Fostul prezentator a postat o fotografie cu verighetă, după ce a făcut anunțul privitor la căsătoria sa, ceea ce înseamnă că nuntă a avut loc în mare secret.

Fostul prezentator TV de la Antena Stars a postat și o fotografie cu iubitul său, în care cei doi se sărută, fără însă ca germanului să i se vadă fața.

A declarat că este gay 

Răzvan Botezatu a anunțat public ce orientare sexuală are, chiar dacă acest lucru a dat naștere unor discuții. Răzvan Botezatu se consideră un bărbat fericit,  după ce s-a căsătorit.

„Presupun că nu trebuie să vă explic că faptul de a fi homosexual nu este o alegere. Ne-am născut hetero- sau homosexuali. Noi alegem doar cum să ne descurcăm. Recunosc: am fost speriat mulți ani. Ca prezentator de televiziune am fost încurajat să fiu eu însumi. Sunt și în România bărbați care au mărturisit că sunt GAY. Îmi apreciez intimitatea și știu că o să deschid cutia Pandorei .Puteți să pariați că voi fi speriat de ce va urma… și de câți oameni vor mai rămâne lângă mine când aceste declarații vor deveni publice. Dar voi trăi cu consecințele.  Voi trăi alături de oamenii care mă acceptă”,  a spus Răzvan Botezatu.