Bomba anului în politică și fotbal! Mitică Dragomir: Dâncu, Maior, Ponta, „șefii” CFR Cluj

Bomba anului în politică și fotbal! Mitică Dragomir: Dâncu, Maior, Ponta, „șefii” CFR Cluj

Taberele politice din jurul CFR Cluj sunt la fel de aprige ca și mizele financiare. Cel puțin așa susține un om care știe bine jocurile de culise din fotbalul autohton.

Florin Prunea spunea în urmă cu ceva vreme despre campioanei României: "Dan Petrescu este sub presiune, probabil că patronul echipei, Vasile Dâncu, nu îi face lotul pe care îl vrea. E bine că Dan își spune problemele". Practic, Prunea a spus că Vasile Dâncu este adevăratul conducător al CFR. Acum vine și Dumitru Dragomir să confirme acest lucru, informează presa locală.

Eternul lansator de dezvăluiri Dumitru Dragomir a declarat pentru Antena Sport: "Eu am spus de mult lucrul asta, dar am fost contrat. Dâncu, Ponta, Maior, ei sunt șefii la CFR Cluj. Ei au luat banii și din drepturile TV, precis. Dacă se urmărește drumul banilor, îi ghicește, la offshore-ul din Malta". Potrivit celui poreclit Don Corleone, Vasile Dâncu și Liviu Maior sunt cei conduc CFR Cluj cu adevărat și și-au luat bani din drepturile TV.

Liderul pesedist Vasile Dâncu spune însă, citat de sport.ro, că fostul șef al LPF îi poartă ranchiună din cauză că îl crede vinovat pentru nevalidarea sa în funcția de consilier local la București. Dâncu a replicat că totul este o minciună și că Dragomir vrea atenție, prin declarațiile pe care le face, dar și că trecutul său, mai ales în privința problemelor legale, nu îl prezintă ca o sursă de încredere.

Ne puteți urmări și pe Google News