Un anagajat al radioul ar fi povestit, potrivit publicațiilor mondene, că solista abia terminase de acordat autografe mai multor admiratori în incinta locației respective, când a urcat în lift, a așteptat să se închidă ușile și a rostit cu năduf: „Sper să moară dracului cu toții”. Se referea, susține sursa care a făcut public incidentul, la cohortele de fani care îi ieșeau în cale peste tot, solicitându-i îmbrățișări, autografe, selfieuri etc, scria Daily Mail în septembrie 2014. VEZI AICI.

Chiar dacă solista americană în vârstă de 23 de ani este vizibil afectată de tragedia petrecută la concertul său din Manchester, oferindu-se chiar să plătească toate cheltuielile de înmormântare ale victimelor, cuvintele sale teribile din toamna lui 2014 fac înconjurul lumii, uluind opinia publică.

Atentatul de pe Manchester Arena a avut loc în seara de 22 mai, la orele 22.33, 22 de persoane fiind ucise după ce un jihadist de doar 22 de ani s-a aruncat în aer în interiorul săii de concerte. Alte 119 persoane au fost rănit, dintre care cel puțin 20 sunt încă în stare gravă.