Bobbi Kristina Brown a fost găsită inconştientă la 31 ianuarie de Nick Gordon şi un prieten al acestuia, Maxwell Lomas, în cada plină cu apă în casa în care locuia împreună cu prietenul ei în vârstă de 25 de ani, în apropiere de Atlanta.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din localitatea Roswell a explicat că ea ”nu avea nicio reacţie, ceea ce înseamnă că nu respira şi nu avea puls”. Poliţiştii suspectează un ”act criminal”, deoarece tânăra prezintă ”unele răni care le-au stârnit interesul”. La rândul său, CNN, făcând referire la o sursă apropiată familiei, a transmis că Bobbi Kristina ”are răni ce trebuie explicate”.

Potrivit presei, care afirmă că Bobbi Kristina a fost plasată în comă indusă, suspiciunile poliţiei provin şi din faptul că ea se afla pe burtă, cu faţa în jos în apă, atunci când a fost găsită.

Site-ul TMS, citat de EFE, a scris că prietenul lui Gordon ar fi curăţat casa şi ar fi îndepărtat pete de sânge. Conform relatării, mai multe surse au vorbit de precedente de violenţă în cadrul cuplului şi că poliţia cercetează dacă a avut loc o posibilă ceartă cu o oră înainte ca tânăra femeie să fie descoperită, scri Agerpres.

Bobbi Kristina Brown se pare că îi calcă pe urme mamei sale, care a avut o relație distructivă cu artistul Bobby Brown. Relația lui Huston și Bobby Brown a fost una zbuciumată, iar cântărețul o agresa adesea pe intepreta hitului ”I will allways love you”.