Până în prezent a fost găsit doar corpul femeii de 40 de ani, luni seara, în jurul orei locale 17.30 (marţi, ora 00.30, ora României), însă scafandrii şi ceilalţi salvatori nu mai sunt încrezători că micul Gideon de 8 ani ar mai fi în viaţă după atâtea zile.

Corpul nepoatei lui Robert F. Kennedy a fost găsit la 7 metri pe fundul apei, la aproximativ 4 km de reşedinţa mamei sale din Shady Side (Maryland), la sud de Annapolis, informează RomâniaTV.

Dave McKean, soţul lui Maeve, a declarat pentru Washington Post că soţia şi fiul său se jucau cu o minge care a aterizat accidental în apă. Atunci cei doi s-au urcat într-o canoe şi au pornit după ea, însă se pare că au fost luaţi de curenţii puternici şi nu s-au mai putut întoarce.

Maeve este fiica lui Kathleen Kennedy Townsend, fata cea mare a fostului ministru al Justiţiei, Robert Kennedy, împușcat în 1968, şi nepoată a preşedintelui John Kennedy, asasinat în 1963.

În 1984 fiul lui Robert, David, şi-a pierdut viaţa în urma unei supradoze. În 1987, un alt fiu al său, Michael, avea să moară într-un accident de schi. În 1999, America era zguduită la aflarea veştii că fiul cel mic al lui JFK, John F. Kennedy Jr, a murit alături de soţia sa, după ce avionul în care se aflau s-a prăbuşit în Atlantic.

Saoirse Kennedy Hill, o nepoată a lui Robert Kennedy, a murit și ea din cauza unei supradoze, la doar 22 de ani.