Blaga, despre blatul cu opoziţia: Pe Macovei atât o duce capul. Pe Ponta şi Antonescu îi am adversari

Blaga, despre blatul cu opoziţia: Pe Macovei atât o duce capul. Pe Ponta şi Antonescu îi am adversari

Arătat cu degetul de Monica Macovei ca fiind amicul echipei Voiculescu-Ponta-Antonescu, Vasile Blaga comentează "blatul" cu opoziţia scurt: "pe doamna Macovei atât o duce capul" "Niciodată nu am comentat discuţiile din interiorul partidului, iar vizavi de ceea ce zice doamna Macovei atât o duce capul", a declarat astăzi Blaga.

Cât priveşte preferinţa opoziţiei în ceea ce-l priveşte, liderul PDL s-a mulţumit să afirme doar că Victor Ponta şi Crin Antonescu îi sunt adversari.

"Eu îi transmit un lucru clar că nu am adversari în partidul meu. Îi am adversari pe dânsul şi pe domnul Antonescu în partidele lor", a spus Blaga. Boureanu: Macovei a făcut o declaraţie murdară În apărarea secretarului general al PDL a sărit şi vicele Cristian Boureanu care a acuzat-o pe Monica Macovei că a făcut "o declaraţie murdară". "Monica Macovei cred că nu prea avea curajul să vorbească public împotriva lui Adrian Năstase când Vasile Blaga conducea campaniile împotriva lui Adrian Năstase. Cred că este o declaraţie murdară. Nu am auzit declaraţii făcute de colegii care au semnat moţiunea Blaga, în afară de provocările pe care le-au avut de la unii care nu au experienţă politică. Până la urmă să nu uităm că o mare parte dintre cei care participă la congres, semnatari ai moţiunii Boc, nu au avut în viaţa lor un congres de alegeri", a spus Boureanu, citat de Agerpres. Declaraţiile lui Blaga şi ale lui Boureanu vin la câteva zile după ce Monica Macovei şi Sever Voinescu şi-au declarat susţinerea faţă de Emil Boc, invocând totodată "simpatia" şi "entuziasmul" cu care liderii USL se implică în lupta pentru putere din PDL de partea lui Blaga. "Blaga întruneşte aprecierea oponenţilor duri ai lui Traian Băsescu şi ai reformei. Nu voi vota cu nicio persoană care se bucură de simpatia echipei Voiculescu-Ponta-Antonescu", spune Macovei. "Mă pune pe gânduri entuziasmul cu care inamicii PDL îl susţin pe Vasile Blaga", susţine Sever Voinescu. Sâmbătă, şi premierul Emil Boc a ieşit la atac în acelaşi ton. "Sunt mândru de un lucru: sunt mândru că nu sunt susţinut de Victor Ponta la preşedinţia partidului. Şi asta spune tot", a afirmat el.

Ne puteți urmări și pe Google News