Evenimentul Zilei > International > Bill Gates, dezvăluiri despre relația cu Jeffrey Epstein. Discuțiile au fost suspendate brusc
Bill Gates, dezvăluiri despre relația cu Jeffrey Epstein. Discuțiile au fost suspendate brusc

Bill Gates, dezvăluiri despre relația cu Jeffrey Epstein. Discuțiile au fost suspendate brusc

Bill Gates a vorbit, din nou, despre relația pe care a avut-o cu controversatul om de afaceri Jeffrey Epstein, care s-a sinucis în pușcărie în 2019.

Magnatul Bill Gates a răspuns, în cadrul unui interviu acordat postului PBS, la întrebări legate de întâlnirile pe care le-a avut cu miliardarul și infractorul sexual condamnat Jeffrey Epstein.

Bill Gates a vorbit despre legăturile pe care le-a avut cu controversatul Jeffrey Epstein

Întrebat despre Epstein, care s-a sinucis în 2019, în închisoare, cofondatorul Microsoft a declarat pentru Judy Woodruff de la PBS NewsHour: „Am luat cina cu el. Regret că am făcut asta”.

Ca răspuns la întrebarea lui Woodruff, dacă există o lecție de învățat din această experiență, Bill Gates a spus, referindu-se la Epstein: „Ei bine, el este mort, așa că, în general, trebuie să fii întotdeauna atent.”

Legăturile lui Gates cu Epstein au fost raportate în anul 2019, inclusiv în The New York Times. Ancheta Times a descoperit că Gates și Epstein s-au întâlnit de mai multe ori între 2011 și 2013, după ce Epstein a pledat vinovat de infracțiuni sexuale în 2008 la un tribunal din statul Florida.

Cei doi s-au întâlnit și au discutat despre un proiect ce viza sănătatea mondială. Dar, Gattes și-a dat seama că Epstein nu era cu adevărat interesta de acel program de finanțare și a întrerupt relația. „A fost o greșeală de judecată crezând că acele discuții vor merge către sănătatea globală … acei bani nu au apărut niciodată”, a spus Bill Gates.

A fost avertizat de fosta sa soție, Melinda

„Întâlnirile acelea nu au avut ca rezultat ceea ce pretindea el și le-am întrerupt”, a adăugat cofondatorul Microsoft. Întâlnirile au avut loc cu mult timp în urmă, a spus Gates în interviu. El i-a povestit lui Woodruff că nu există nimic nou de spus.

Epstein a murit după ce s-a sinucis în august 2019, în timp ce aștepta să fie judecat pentru acuzații de trafic sexual cu copii. În urma divorțului dintre Gates și Melinda French Gates în luna mai, surse au declarat pentru The Daily Beast că Melinda Gates l-a avertizat pe soțul ei în legătură cu relația acestuia cu Epstein și că a fost supărată după ce cuplul s-a întâlnit cu Epstein la New York în 2013, conform businessinsider.com.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: