Euro 2024. Cât costă un bilet la marea finală din Germania

Euro 2024. Cât costă un bilet la marea finală din Germania România se califică după o pauză de opt ani. Sursa Foto: Facebook

Până ca UEFA să pună în vânzare biletele Euro 2024, pe 2 decembrie la Hamburg este programată tragerea la sorți. Tichetele de acces vor putea fi cumpărate începând cu 4 decembrie de pe site-ul oficial al forului fotbalistic

Bilete Euro 2024. Tichetele de acces vor putea fi cumpărate începând cu 4 decembrie de pe site-ul oficial al forului fotbalistic UEFA. Prețul tichetelor variază în funcție de faza turneului. Cel mai ieftin bilet poate fi cumpărat cu 30 de euro, iar pentru un loc la finala campionatului european de fotbal microbiștii vor scoate din buzunar chiar și 1.000 de euro.

Bilete Euro 2024: Tichetele vor fi puse în vânzare începând cu 04 decembrie

Bilete Euro 2024! Până ca UEFA să pună în vânzare tichetele de acces, pe 2 decembrie la Hamburg este programată tragerea la sorți. Pentru a intra în posesia biletelor, doritorii își vor face cont pe site-ul oficial UEFA și mai apoi să urmeze indicațiile site-ului. Rețineți că biletele se pot achiziționa doar de la organizatorul oficial al turneului european de fotbal.

Preliminarii Euro 2024

Campionatul European 2024 Sursa foto: UEFA EURO 2024 / Facebook

Microbiștii care vor să-i vadă pe viu pe tricolori vor bifa chiar la începutul procedurii de cumpărare opțiunea FAN Romania. Dacă numărul doritorilor este mai mare decât cel al biletelor, comerciantul va organiza o loterie pentru repartizarea tichetelor de acces.

Ne puteți urmări și pe Google News

FRF: „Nu apelați la alte platforme de vânzare a biletelor”

Federația Română de Fotbal evidențiază faptul că nu are posibilitatea de a facilita, intermedia sau rezerva bilete pentru fanii români. UEFA deține toate drepturile în acest sens, iar operațiunile de ticketing se desfășoară exclusiv pe site-ul forului continental.

„Toate operațiunile de ticketing se desfășoară exclusiv pe portalul UEFA Ticketing. Vă recomandăm cu tărie să nu apelați la alte platforme de vânzare a biletelor la EURO 2024. UEFA nu a autorizat nicio altă entitate în acest sens”, se arată pe website-ul oficial al FRF.

Bilete Euro 2024: Cât costă să vezi pe viu finala din Germania

Un bilet la peluze în faza grupelor pornește de la 30 de euro și poate ajunge până la 200 de euro. Pentru meciul de deschidere UEFA cere 50 de euro pentru un loc la peluze și 600 de euro pentru un tichet categoria 1.

În optimi, sferturi și semi finale microbiștii vor plăti pentru un loc la peluze între 50 și 80 de euro. În timp ce pentru marea finală vor scoate din buzunar între 95 și 2.000 de euro.