Evenimentul Zilei > International > Biden și-a pierdut iar luciditatea. Gura păcătosului adevăr grăiește
Biden și-a pierdut iar luciditatea. Gura păcătosului adevăr grăiește

Biden și-a pierdut iar luciditatea. Gura păcătosului adevăr grăiește

Președintele american Joe Biden pare să aibă momente în care nu-și mai amintește nici măcar în ce funcție a fost ales. Ieri, în timp ce sărbătorea administrarea a aproape 100 de milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 în SUA, Biden s-a făcut iar de râs.

Biden și-a pierdut iar luciditatea. Șeful statului a numit-o pe Kamala Harris „președintele Harris”, uitând că aceasta este de fapt vicepreședintele său.
„Acum, când președintele Harris și cu mine am făcut un tur virtual la un centru de vaccinare din Arizona, nu cu mult timp în urmă, una dintre asistentele din acel tur, în acel tur, injectând oameni, făcând vaccinări, a spus că fiecare vaccin a fost ca administrarea unei doze de speranţă.”

Biden și-a pierdut iar luciditatea

Harris se afla alături de Biden în timp ce acesta vorbea în fața camerelor de luat vederi la Casa Albă, dar reacția ei la noul derapaj al preșeintelui nu a fost înregistrată în fluxul video oficial.


Kim Jong-un dă drumul la artificii! Strategia machiavelică a nord coreenilor!


Nu este prima dată când Biden o înalță pe Harris în grad.

În decembrie, Biden s-a referit la Harris drept președintele ales.

„Am făcut vaccinul pentru a insufla încredere publicului în vaccin. Președintele ales Harris a făcut și ea astăzi vaccinul din același motiv ”, a spus atunci Biden.
La un eveniment de la Casa Albă din această lună, Biden a uitat numele secretarului apărării Lloyd Austin.

Biden și-a pierdut iar luciditatea. Trump a averizat că Harris îl va înlocui pe Biden

În timpul campaniei prezidențiale de anul trecut, președintele de atunci, Donald Trump, l-a acuzat frecvent pe Biden că se află în declin mental.


Noua ordine mondială.Cuvintele mamă și tată trebuie să dispară


Trump a susținut că democrații vor invoca al 25-lea amendament pentru a-l înlocui pe Biden cu Harris.

Deocamdată nu este clar dacă spusele lui Trump se vor adeveri. Presa americană a remarcat, însă, că Harris a început să preia serios din atribuțiile președintelui, ea fiind aceea care a discutat cu șefii de stat ai țărilor aliate SUA în mai multe rânduri

Biden va organiza prima conferință de presă a Casei Albe joi viitoare. Această decizie a Casei Albe pare să fi fost luată după ce presa a constatat că Biden a doborât un record de peste 100 de ani în ceea ce privește așteptarea până la momentul în care  noul președinte se adresează poporului american prin intermediul presei, scrie The New York Post.

Noua ordine mondială! Cuvintele mamă și tată trebuie să dispară