După ce au semnat divorţul la notar, atât Bianca, dar şi Bodi au început să dezvăluie lucruri mai puţin plăcute despre trecut, iar atmosfera dintre cei doi a devenit şi mai încinsă după ce diva s-a gândit la un ordin de restricţie împotriva fostului soţ.

„Alex Bodi s-ar fi mutat în Anglia cu ”amanta”, musculosul afacerist ne-a explicat în ce stadiu a ajuns ”împăcarea” cu Bianca Drăgușanu. Punțile dintre el și fosta soție par să atârne de un fir de păr.

În timp ce blondina susține că fostul ei soț o ”imploră” să se împace cu ea și o sună ”de câteva zeci de ori pe zi”, afaceristul s-ar fi mutat în Anglia cu sexoasa rusoaică Daria Radionova”, arată cancan.ro, care are ultimele declaraţii şi planuri ale lui Bodi.

„Am sunat-o în legătură cu procesul pe care îl avem și cu tot circul acesta. Nu ne-am împăcat și nici nu ne vom împăca. Pe partea cu procesul, am zis să facem pace. O să o las pe ea să declare ce vrea, eu nu mai vreau să vorbesc despre acest subiect”, a spus Alex.

Altfel, Bodi a vorbit deschis şi despre relația cu Daria Rodionova: „Amantă e prea mult spus. Eu sunt un bărbat liber, dacă o să fiu implicat într-o relație o să îmi asum. Daria este prietenă cu iubita partenerului meu și așa am ne-am cunoscut. Acest lucru nu schimbă situația și nici n-am cum să îi interzic ei să frecventeze casa în care locuim sau anumite locuri în care ne intersectăm.”