Deși a trecut doar o lună de la divorț, se pare că Bianca Drăgușanu îi duce dorul lui Alex Bodi, pe care acum îl vrea înapoi în viața ei, scrie Cancan.

Ca să se poată împăca cu vedeta de la noi, Bodi trebuie să îndeplinească anumite condiții. Una dintre ele ar fi să le pună în legătură pe cele două dive.

„Alex are un soi de relație cu rusoaica. Practic, Daria este tot timpul în preajma lui Bodi acum, zi și noapte. Se folosește de orice terpit ca să fie cu el. Bianca știe acest lucu și este extrem de geloasă. I-a spus soțului ei că dacă vrea să se mai împace cu ea, trebuie să facă anumite lucruri. În primul rând, să i-o dea la telefon pe Daria, pentru că ele au niște lucruri de împărțit”, a declarat un apropiat al fostului cuplu.

Conform unor surse, afaceristul din Merdiaş a refuzat în mod categoric să le pună în legătură directă pe cele două femei din viața lui, iar această atitudine a enervat-o pe frumoasa blondină.

„Ce faci acum? O protejezi? Ea mă jignește, iar tu ții cu ea? Să știi că îi rup capul dacă o prind. Să îi transmiți și ei. Ea știe ce îmi spui tu mie? Știe că mă vrei înapoi? Că îmi spui că mă iubești și că îți e dor de mine? Lasă că îi spun eu dacă nu știe”, i-ar fi spus Bianca Drăguşanu lui Alex Bodi.