După ce Bianca a făcut public că s-a despărțit de afaceristul de la Mediaș, au început să apară zvonuri că acesta s-ar fi refugiat în brațele Dariei Radionova.

Internauții au început să-i lase tot felul de comentarii Dariei prin intermediul cărora îi arată șatenei că susțin relația ei cu Alex Bodi. Fără să stea pe gânduri, Daria Radionova a răspuns la unul dintre comentarii, confirmând relația cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

„Arăți minunat! Sper să ai o relație frumoasă cu @bodi606alex. El e un tip atât de drăguț”, a fost comentariul pe care l-a primit Daria.

„Mulțumesc! Da, chiar este!”, a răspuns imediat aceasta.

La scurt timp după ce Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat, Daria Radionova a rupt tăcerea. Sexoasa șatenă a vorbit despre relația pe care o are cu musculosul afacerist.

„Nu am comentat cu adevărat despre această prostie, dar acum a venit momentul să îmi exprim și eu părerea. Nu am nimic de-a face cu ei doi și nu vreau ca numele meu să fie asociat cu Alex Bodi. Nu doresc să mă implic în această poveste murdară, nu este de nivelul meu.

Chiar dacă ne-am văzut la o întâlnire de afaceri nu demult, suntem prieteni și nimic mai mult decât atât. Îl respect, un tip foarte drăguț, dar nu-mi place să fiu implicată în această mizerie. Acesta este adevărul despre relația pe care o am cu Alex. Am gânduri absolut neutre legate de relația lor. Deoarece relația lor nu mă deranjează și nu mă afectează. Îl respect pe Alex ca prieten, este un tip drăguț și îi doresc doar ceea ce este mai bun”, a declarat Daria Radionova, potrivit cancan.ro