„Supărarea” nu a ținut prea mult și nu pentru că Bianca a păstrat ceasul de 24.000 de euro făcut “cadou” de Alex. Nu. Wowbiz.ro scrie că Bianca Drăguşanu s-ar fi cuplat cu… şeful lui Alex Bodi, Josip Heit.  

Croatul Josip Heit este şeful lui Alex Bodi în compania Gold Standard Bank, un holding ce deţine compania germană Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain. Bodi îl consideră pe Josip cel mai bun prieten al său şi îl numeşte, de fiecare dată, „fratele meu”.

Bianca şi Josip s-au cunoscut pe vremea când vedeta era cu Bodi, croatul petrecând alături de aceştia un concediu în Dubai. Josip a fost şi el căsătorit, având o fiică din acea căsnicie.

Bodi este partener al omului de afaceri croat Josip Heit, deţinătorul Gold Standard Bank, un holding ce deţine compania germană Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain. Compania a înfiinţat prima cripto-bancă licenţiată în lume, cu sediul la Miami, cu un capital de 100 milioane dolari. Banca deţine licenţa unei mine de aur în Madagascar, evaluată la 1,1 miliarde dolari.

 

Te-ar putea interesa și: