Evenimentul Zilei > Monden > O îndrăgită VEDETĂ petrece o vacanță de VIS. Imaginile EMOȚIONANTE cu familia ei
O îndrăgită VEDETĂ petrece o vacanță de VIS. Imaginile EMOȚIONANTE cu familia ei

O îndrăgită VEDETĂ petrece o vacanță de VIS. Imaginile EMOȚIONANTE cu familia ei

Beyonce a publicat pe site-ul său oficial mai multe fotografii realizate în vacanţa petrecută în Europa Vedeta poate fi văzută bând un cocktail într-o piscină, petrecând timpul alături de Blue Ivy sau cu gemenii săi, Sir şi Rumi, pe genunchi. În imagini apare şi soţul ei, rapperul şi producătorul Jay-Z.

Beyonce a publicat fotografia cu gemenii Sir şi Rumi la 13 luni de la naşterea lor şi la un an după ce a distribuit singura fotografie cu cei doi, precizează sursa citată. Vedeta a publicat de asemenea imagini cu fiica sa, Blue Ivy, în vârstă de şase ani.

Celebrul cuplu a fost cucerit de peisajele minunate oferite de Europa, dovadă în acest sens fiind mesajul postat de vedetă.  „Mulţumesc, Europa, pentru aceste amintiri frumoase. A fost o plăcere să fim în turneu împreună cu familia noastră, să vizităm atât de multe locuri incredibile, să facem ceea ce ne place cu cei pe care îi iubim. Abia aşteptăm să revenim”, au scris Beyonce şi Jay-Z, în preambulul acestor fotografii, informează Agerpres.

Cuplul se află în prezent în turneu mondial. Intitulat "On The Run II", cu referire la show-ul lor comun din 2014, acesta a început la 6 iunie în Cardiff , a traversat Europa şi continuă în SUA şi Canada până în luna octombrie.